Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak,ha...

Mi lehet az oka annak,ha valaki aki igazi nevén volt fent facebookon hirtelen megváltoztatja egy álnévre a nevét facebookon?

Figyelt kérdés

2022. jan. 6. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

Kíváncsi lennék, mit dolgozol, ha rejtőzködni kell a munkatársak elől...

2022. febr. 21. 17:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Kevered.

Én a facebookomot privát célokra használom, így nem akarom, hogy az összes munkatárs, akivel nem igazán vagyok közeli kapcsolatban lássa a dolgaimat.

A másik fele az, hogy a munkám miatt (helyi önkormányzaton bérszámfejtés) sok ember ismeri a nevemet, akikkel telefonon/emailen napi kapcsolatban vagyok, s előfordul, hogy hozzászólok valamihez a helyi önkormányzat facebook oldalán. S nem akarom, hogy összeköthető legyek.

2022. febr. 22. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Az én ismerőseim közül, akiknek van dupla identitásuk, azoknál ezt nem értem. Én viszont most kezdek ezen gondolkodni, mert voltak egy csomóan, akik bizonyos feltöltött tartalmakat megnéztek, de miután beléptem egy szakmai csoportba, és ott tevékenykedek, az erről szóló értesítések arra késztetik az előző gárdát, hogy gondolkodás nélkül továbblépjen, ha a nevemet meglátja. Csak a két azonos nevet (is) hülyeségnek tartom, más néven meg nem találnak meg. :D
2022. febr. 22. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!