Iskola elvégzése után ti mennyire tartottátok a kapcsolatot az osztályfőnőkötőkkel illetve tanáraitokkal?
Figyelt kérdés
Szép estét kívánok mindenkinek..
Nálatok például mennyire volt gyakori miután elvégeztétek az iskolát, hogy bejártatok néha megnézni, hogy mi a helyzet velük esetleg tanács kérni vagy hasonló dolog?
Röviden, mennyire tartjátok a kapcsolatot iskolán kivül a "civil" életben?
2022. jan. 2. 23:03
11/17 anonim válasza:
Miután az osztályfőnök és az igazgató ballagásom után az alsóbb évfolyamoknak tanóra keretén belül fogalmazták meg ellenem irányuló sérelmeiket, nem épp tartom a pofa viziteket, hogy így mondjam. Ami viszont azt illeti, nincs bennem harag, elvégre is szuper 2 újabb rajongóval gyarapodni. (: Tulajdonképp pedig hálás is vagyok nekik, egy hírességet csináltak belőlem az iskolában. SMA
12/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem, ha esetleg találkozunk az utcán rájuk köszönök, de sokszor azt se tudják ki vagyok, sokszor semmi reakció. Elhiszem, hogy több évtized alatt sok diák megy át a kezük alatt, van pár osztály vagy ember, akikre emlékeznek, de a többségről azt se tudják kicsoda. Sok tanárom már nem is él, főleg ált. sulis.
13/17 anonim válasza:
Semennyire. Az általános és a középsulis ofő neve sem rémlik, azt tudom, hogy volt egy pár ofőm kB évente-kétévente új. 30/F
14/17 anonim válasza:
Semennyire. Már az iskola alatt sem kedveltem az osztályfőnököt, a többi tanár pedig teljesen közömbös volt a számomra. 17 éve érettségiztem, azóta nem láttam egyik tanáromat sem. Többen már nem is élnek, de ezt is csak másoktól tudom.
15/17 anonim válasza:
Semennyire. Ha összefutottam velük valahol, köszöntem nekik, meg megköszöntem, ha felköszöntöttek Fb-n a születésnapomon (már akiket anno visszajelöltem, mert nem én jelöltem be őket), meg egyszer írtam magyartanáromnak, aki anno foglalkozott színházi közönségszervezéssel a gimiben, amikor kaptam egy hasonló feladatot egy színházközeli munkahelyemen, hogy nem érdekelné-e szerinte egy bizonyos előadás a diákokat... de ennyi.
16/17 anonim válasza:
Semmennyire. A volt matem tanáromat (egyben osztályfőnök) is csak azért kerestem fel, hogy segítsen felkészülni matekból, mert újra akartam érettségizni. Akkor mentem vissza egyedül az iskolába.
Van akivel szívesen találkoznék (magyar és töri, esetleg angol tanárokkal), de aktívan nem keresném a társaságukat.
17/17 anonim válasza:
1 osztálytársammal tartom a kapcsolatot mondjuk azért mert óvodás korunk óta ismerem . Senki mással nem tartom se általánosból, se szakközépből a kapcsolatot . Osztály találkozóra nem járok mivel álltalanos suliban lévő volt oszályom osztály találkozóján nemkívánatos személy vagyok , szakközében meg pont nem érdekel , hogy az akkori "nagymenők" mire vitték vagy nem vitték az életben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!