Iskola elvégzése után ti mennyire tartottátok a kapcsolatot az osztályfőnőkötőkkel illetve tanáraitokkal?
Szép estét kívánok mindenkinek..
Nálatok például mennyire volt gyakori miután elvégeztétek az iskolát, hogy bejártatok néha megnézni, hogy mi a helyzet velük esetleg tanács kérni vagy hasonló dolog?
Röviden, mennyire tartjátok a kapcsolatot iskolán kivül a "civil" életben?
Pont mostanában jelölt ismerősnek a kedvenc tanárom általános iskolából. Jövőre diplomázom.
Egyébként általánosba visszajártam néha, mert a fiatalabb tesóim odajártak. Gimibe ritkábban, mert mióta végeztem covid van és nem léphetek be oda. De néhány tanárral tartjuk a kapcsolatot, szerveznek azóta is programokat.
Egyetemen is van kapcsolatom az órán kívül néhány tanárral. Olyanokkal akik már nem tanítanak és olyanokkal is, akik még fognak.
Az általános iskolás tanárokkal egy faluban lakom, szóval ha találkozok velük akkor nyilván köszönök, meg esetleg váltunk pár szót, de aktívan nem keresem a társaságukat.
A gimisekkel véletlenül összefutni sem szoktam, de az eddigi egy osztálytalálkozóra elmentem, bár ott csak az osztályfőnököm volt tanári részről. Néhány osztálytársam 1-2 évig visszajárt egy-egy alkalommal a suliba és szünetekben beszélgettek pár tanárral, de ennél több nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!