25 év körüli férfiaknál mennyire gyakori a saját lakás?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 17:17
11/18 anonim válasza:
Amúgy értem én hogy miért a szexuálitás kategóriában van ez a kérdés de azért vicces
12/18 anonim válasza:
Mikor egy normális lakás is 15-20 millió . Kevés embernek jön össze 25 éves korára . Bár ezen az oldalon csak gazdagok vannak . Szóval az itteni válaszok nem tükrözik a valóságot :D
13/18 anonim válasza:
#12 normális lakás 15-20 millió? Hol, Mucsaröcsögén? Pesten és vonzáskörzetében 30+.
14/18 anonim válasza:
12 Öröklésről nem hallottál még? Pedig olyan k*rva okosnak tűnsz.
15/18 Miss Endzsi válasza:
Barátom örökölte szülei házát. Kell rá költeni olyan 12 milliót, úgy, hogy a legtöbb mindent magunk fogjuk megcsinálni.
17/18 Miss Endzsi válasza:
Plusz van rajta 4 millió hitel még.
18/18 anonim válasza:
19 évesen költöztem el otthonról, akkor volt már valamennyi pénzem, és hogy ne albérletbe kelljen mennem, apukám vett fel hitelt és vettünk egy lakást, de azzal a feltétellel, hogy nekem kell fizetni, és ha nem dolgozok illetve nem fizetem, eladja. Kb. 2 év alatt kifizettem a hitelt. (Mondjuk akkoriban 2010 Ben az a lakás volt 4 millió Ft, 1 millió Ftot rá is költöttem míg ott laktam, 3 éve adtam el 22,5 m ftert és a mostani nagyobbat 26 m ért vettem de ha akarnám 30 ért el tudnám adni azonnal, de az inflációról nem tehetek. ) 30/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!