11/15 anonim válasza:
Szóval, a lényeg. Inkább azt kell hangsúlyozni,hogy vonzónak tartod,és akármi is lesz, a tapasztalás, a közös élmények felül kell,hogy írjanak minden kételyt.Én hasonló helyzetben voltam,igaz,55 évessel,de nem volt könnyű,mert nem tudta elhinni, hogy őszintén vonzódik hozzá.
12/15 anonim válasza:
Na ...elírtam. Szóval, az én esetemben a másik félnek önbizalmi problémái voltak, nem tudta elhinni, hogy egy tőle jóval fiatalabb nő fantáziát lát benne. Azt mondta: még egyszer nem lesz ilyen szerencsém. Ezt kell éreztetni. Egy tartalmas szép kapcsolat mindenkinek szerencse.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat!:)
Nekem nagyon tetszik, a személyisége.
2022. jan. 2. 11:44
14/15 A kérdező kommentje:
Pont ezért szeretném meghódítani.
Csak mégis fiatalabb vagyok, ezért nem tudom hogyan.
2022. jan. 2. 11:48
15/15 anonim válasza:
Már 50 éves férfi vagyok, jómódú és nagy személyiséggel.
A fiatal nők csak engemet akarnak.
Olyanok mint a darazsak a mézre.
😅😅😅😅😅
Jó a genetikai állományom.
20 / 30 évvel fiatalabbnak nézek ki.
😜😜😜😜😜
A nők csak tudják, hogy mit is akarnak és mit is jelent ez.
😁😁😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!