Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Személyisèg zavarom lenne?

Személyisèg zavarom lenne?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy már nem kis ideje érzem azt hogy valami nem oké a fejemben, és ezt alá is írom.

Vezetek naplót, lapozgattam benne, találtam egy oldalt ahol leirtam hogy mennyire utálom a körülöttem lévő embereket és a hálàlukat kívánom... vissza emlèkeztem és nekem nem tűnt olyan vèszesnek a helyzet mint ahogy a naplóban ált...

Van mikor nagyon undok vagyok, csúnya dolgokat, mondok és teszek...aztán van mikor nagyon kedves vagyok, és ha éppen undok vagyok akkor "kedvesen" elfelejetem hogy milyen voltam undokkènt, és ha undok vagyok akkor megkèrdőjelezem a "kedves" énem, Pl neki adtam egy ruhát az egyik tesómnak, aztán láttam rajta és hirtelen felkaptam a vizet hogy az miért van rajta aztán emlékeztem...

Történnek hasonló dolgok. A családom rájött már hogy nem teljesen vagyok épp elméjű, tanulás téren jeles vagyok, a való életben "fura" és akkor kezd el bántani ez a dolgok mikor megbántok másokat is ezzel, sokan már szinte félnek tőlem a családban...

2022. jan. 1. 02:41
 1/5 A kérdező kommentje:
kezdenek el bántani ezek a dolgok*
2022. jan. 1. 02:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a néhány példa amit felsoroltál azért nem hangzik olyan aggasztóan. Mindenki átél néha kisebb-nagyobb érzelmi ingadozásokat, főleg kamaszkorban (feltételezem, hogy ilyen korban vagy). Arra tudatosan kell figyelned, hogy a viselkedéseddel ne bánts másokat, ettől még nem vagy személyiségzavaros. A naplóírás pedig kifejezetten hasznos, hogy kiadj magadból dolgokat. Utólag ne marcangold magad miatta, mert az amit ott és akkor éreztél, érvényes.
2022. jan. 1. 03:08
 3/5 A kérdező kommentje:

igen 16 vagyok :)

Csak sajnos sokszor megbántok másokat és ezzel bántom saját magam is. Nem tudok megjavulni mert nagyon könnyű kihozni a sodromból

2022. jan. 1. 03:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Van egy sejtésem, hogy a családod miatt van ez az érzelmi ingadozás, akik aztal keltenek bűntudatot, hogy "félnek" egy tinédzser kedélyváltozásaitól.
2022. jan. 1. 07:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Már én sem tudom mi történik körülöttem...lehet hogy azért is van mert a családomban is vannak zűrzavarok, majdnem mindenki lelki sérült...és kihat rám is ...
2022. jan. 2. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!