Ha nem lenne internet akkor még mindig napilapokat vennénk, szakácskönyvből főznénk?
Egeszen 25 evvel ezelottig mindenki igy elt.
S kepzeld! Ha vmirol tobbet sterettunk volna tudni, el kellett menni a konyvtqrba...
Nem. Egyertelmuen jobb a technikai ujitasokkal.
Bar annak orulok, h fiatal felnott voltam nar, amikor bejottek ezek a dolgok.
Igen. Mikor gyerek voltam így éltem. Hiányzik.
Autóm is 20 éves, nem lenne baj, ha könyvből kéne főzni, meg füzetből, és menne a régi TV. Eljàrnék edzeni, kocsikàznék, tanulnék könyvből. Nem dőlne össze a világ. Legalább nem vinne el ennyi időt az internet, meg a telefonozàs, mint most. Tudom, egyéni döntés, de ma már minden kb online megy sajnos. Pedig én inkább kimegyek élőben színházba, meg elmegyek a moziba, és nem online fogom nézni ezeket, mert az szart nem ér. Home officeba sem mennék el, két hét után fejbe lőném magam, hogy nem kell kimennek a házból még dolgozni sem.
Feltalálnánk magunkat, de ez olyan, hogy aki akarja, az most is élhet így... Nem tiltották be a tv nézést, meg a rádió hallgatást, sőt, szakácskönyvet is vehetsz.
De nem véletlenül nem él így az emberek többsége. A net megkönnyíti az életünket, olcsóbb is, mint folyton ezerféle magazint venni, es gyorsabb, mint a tvben kivárni, hogy mikor megy az az adás ami épp érdekel.
Ráadásul 1-2 évtized múlva ez az időszak lesz nosztalgikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!