Mit csináljak ha illegális álmaim vannak az életbe?
Gondolom olyan tevékenységek vonzzák a kérdezőt, amik illegálisak, csak nem tud fogalmazni.
Amúgy ne csinálj semmi illegálisat, mert börtönbe kerülsz, vagy legalábbis megbüntetnek, bíróság elé kerülsz, közmunkára ítélnek, vagy akármi. Kérdés, hogy megéri-ez neked.
Jaaa már vágom. Köszi ketteske.
Hát szerintem ne csinálj marhaságot. Nem éri meg. Bekerül az erkölcsidbe a priusz aztán egy csomó munkahelyet bukhatsz ezáltal. Ha le is csuknak mellé akkor meg pláne szopó a helyzet. Képzeld el milyen lehet 6-7 c típusúval összezárva lenni olyan 2-3 évig. Az egyik fele meg akar verni a másik fele meg akar rakni. Nem túl bíztató kilátások.
Igen rosszúl fogalmaztam, de fáradt vagyok és így is érthető éppen. 😂
Természetesen nem követek el semmi olyat. ^^
Remélem nem olyanra gondolsz, mint több szexpartnert felszedni, vagy ilyesmi, mert ezeket mind lehet csinálni.
Ezek nem illegálisak.
Szexelj sokat, ha a másik partner ezzel megcsalja a párját, az már az ő baja.
Addig szexelj sokat, amíg fiatal vagy, ne úgy öregedj meg, hogy elmegy az egész életed.
#7:
Nem mindenki ekkora mindenbe beleszaró szemétláda, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!