Korod, nemed, magasságod?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 23:00
23/40 anonim válasza:
39 éves vagyok, férfi, 1.84 cm.-vel.
28/40 anonim válasza:
Most mit vagytok úgy oda... Tőlem akár a mellbimbóm kerületét is megkérdezheti hogy mekkora, ha tudom akkor leírom nincs abban semmi🤷♂️
29/40 Dzsoki válasza:
28-as!Mert valamiért kell neki.Tehát,lehet,hogy valaki valamilyen bevételre tesz evvel szert.A bevétel az övé,a kiadás a mienk.Mármint használja a tudásunkat ellentételezés nélkül.Erre még néhai Horn Gyula is azt mondaná,hogy Rendszeridegen.Egyébként,hogy igazad legyen,99 éves,férfiből nővé operált,bocsánat,nőből férfivá operált,199 centi magas vagyok.Nem volt a feltételek között,hogy igazat kell írni.
30/40 anonim válasza:
29, irigy magyar mentalitás. Gáz.
30+F 178cm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!