Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz 30 évesen,...

Szerintetek gáz 30 évesen, esetleg 30 pluszosan Instagramon fent lenni?

Figyelt kérdés

Főleg a 29-34 éves korosztályra vetítve szól a kérdés. Lassan a 30-as éveibe lépő vagy már pár éve abban lévő ismerősöknél látom, hogy rendíthetetlenül posztolgatnak instán. Őszintén szólva a 20-as évek elején még elment, de mostanság már nem értem miért jó. Hetente tesznek fel képeket a gyerekükről, az autóról, az ebédről, sztoriznak a kutyasétáltatásról, stb.

Senki ne értsen félre, nekem is kerek életem van, szociálisan is teljesen kielégítő és elégedett vagyok azzal, amit eddig elértem. Viszont nem sikerül rájönnöm, hogy néhány ismerősöm miért nem áll le a posztolással. Korábban azt gondoltam, hogy majd idővel beérnek és befejezik, de nem. Nem tudom, hogy csak benne ragadtak ebben a szokásban vagy tényleg komolyan veszik és tudatosan figyelnek rá.

2021. dec. 27. 16:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Ronaldo, The Rock, és a többi sztár szerinted hány éves?
2021. dec. 27. 16:58
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem gáz, mondjuk engem pont nem érdekel az egész. Regisztrálva vagyok, de egyet posztoltam évekkel ezelőtt. sokat elmond a színvonalról, hogy azóta is, ha csak minimálisan, de gyűlnek a követőim.
2021. dec. 27. 17:02
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Van akinek rendesen ez a munkaja, pl. Viszkok Fruzsi, sztem o is lassan mar 30 eves.
2021. dec. 27. 17:11
 4/15 anonim ***** válasza:
42%
Nem gáz, hanem kva gáz de mondjuk tinikorban is az szerintem. Egy értelmetlen baromsag isegen emberek fényképeit nézegetni…
2021. dec. 27. 17:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem a hírességekre és az influenszerekre gondoltam, hanem a magánszemélyekre. Akinek kell a munkájához a platform (Insta, Face, stb.), azt értem, de a kisemberek miből gondolják, hogy bárkit is érdekel, ha posztolnak az életükről?
2021. dec. 27. 17:26
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem gáz.
2021. dec. 27. 17:32
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Iskolából a régi tanáraim is fent vannak és az egyik 40 pluszos nagyon aktív.
2021. dec. 27. 17:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekel, pl recepteket onnan nézek.
2021. dec. 27. 17:48
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszek a hány évesen mi ciki dolgokban. Paradox módon erre rágörcsölni tök gyerekes.
2021. dec. 27. 17:51
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

Alapvetően nem gáz, nyilván vannak olyanok akik nem tudják "normálisan" használni az oldalt, de ilyen akad a "fiatalok" között is.

Amúgy a 10-15 éves korosztálynak már az instagram is "ciki", ők már a tiktokot használják hasonló célokra :D

2021. dec. 27. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!