Hogy kell elfogadni a magasság miatti visszautasítást?
180 alatti vagyok (ez sokaknál kikötés hogy felette legyél, mindegy).
Minden stimmelt egy velem egy magas lánnyal, de ez miatt visszautasított. Mert hogy ő neki magas pasi kell, aki minimum 10 centivel magasabb nála stb.
Mondják ezt a 150-160 centis lánykák... :D
Az ilyen csajokkal ne foglakozz, akik csak a külsőre mennek.
Én 176 cm vagyok, a barátom pedig 173 cm :D Ha igazán kedvelsz és szeretsz valakit, nem ezen áll vagy bukik a dolog. Csak még gyerekek ezek a lányok, nem érik fel ésszel.
Ez magyar fetis, mashol ilyen nincs. Raadasul meg lakasvasarlasnal is vannak erzelmek, oke, nincs erkely, de a kilatas, es akarom es ooo. Masik ember pedig ha tetszik, de ugy ertve, hogy nem az eszunkkel, hanem valami erzes jon, akkor a magassag az nem tenyezo. Amugy mikor valaki tetszett, es kicsi volt, akkor az is o volt, resze annak, hogy milyen.
Felre ne ertsuk, szamit a kulso, illetve a szemunkkel vesszuk eszre a masikat.
Nade nem marhavasarban vagyunk.
A nők közül sokan járnak magassarkú cipőben. Ha ti egy magasak vagytok, és így vesz fel magassarkút, ő magasabb lesz nálad. Gondolom ez zavarta.
Ez nem kellene, hogy probléma legyen, ha tényleg érdekelte volna a személyiséged, de ezek szerint nem. Én ezen nem rágódnék a helyedben. Ezek szerint te hiába érzed, hogy minden stimmelt, mert mégsem úgy gondolkodik ahogy te.
Úgy hogy keresel egy normális lányt.
Én 156 cm vagyok, és kifejezetten zavaló, hogy "le kell rángassam" a pasimat, ha meg akarom csókolni, mert nem érem fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!