Létezik olyan ember akinek nem a zselés szaloncukor a kedvence?
Figyelt kérdés
Én nem ismerek ilyen embert🤷♂️2021. dec. 26. 10:38
21/34 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Férjemnek a rumos-diós és az epres tejszínes a kedvence. Nekem a mogyorókrémes. De nagyon finomak még: karamellás, rum-kakaós, meggykrémes, erdei gyümölcsös, marcipános, vaníliakrémes.
22/34 anonim válasza:
Én kifejezetten utálom a zselés szaloncukrot.
23/34 A kérdező kommentje:
Nem is ismerlek✋😤
2022. febr. 3. 16:59
24/34 anonim válasza:
Szeretem. De mégjobb a konyakmeggyes, marcipános, robbanós.
25/34 anonim válasza:
A környezetemben én vagyok az egyetlen, aki szereti, mindig furán néznek rám, hogy "fúúúj, a zseléset? az trutyis / túl édes / undorító" stb. Itt inkább a rumos-kakaós meg a marcipános a "divat" (ebből az előbbit én is szeretem, utóbbit ki nem állhatom).
28/34 anonim válasza:
A zselés az egyetlen szaloncukor, amitõl annyira undorodom, hogy meg se bírnám enni.
Õszintén szólva az is meglep most, hogy vannak, akik szeretik. o.O
29/34 A kérdező kommentje:
😒😒
2022. febr. 22. 20:01
30/34 anonim válasza:
XD -Vannak a zselèsek ès a kókuszusok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!