Létezik olyan ember akinek nem a zselés szaloncukor a kedvence?
Figyelt kérdés
Én nem ismerek ilyen embert🤷♂️2021. dec. 26. 10:38
11/34 anonim válasza:
Még szerencse, hogy a világon nem csak azok az emberek élnek, akiket te ismersz. 💁🏻♂️
12/34 anonim válasza:
Létezik. Nekem az étcsokis narancskrémes a kedvencem. ^^
13/34 anonim válasza:
Gyűlölöm a zseléset 😄 A marcipánoson kívül az az egyetlen, amit nem vagyok hajlandó megenni.
14/34 anonim válasza:
A zseléstől öklendezni tudnék. Sohasem szerettem.
15/34 anonim válasza:
A piros zseléset ki nem állhatom, nekem a karamellás a kedvencem.
16/34 anonim válasza:
Gyerekkoromban undorodtam tole, kesobb meg birtam enni. Ma mar a szaloncukor nem resze az eletemnek.
17/34 anonim válasza:
Én gyűlölöm a szaloncukrot, de ha muszáj lenne ennem, karamellásat vagy kókuszosat ennék.
18/34 anonim válasza:
Igen, létezik!
Kókuszos a kedvencem!
19/34 anonim válasza:
Kicsiként szinte csak zseléset ettem, akkoriban elég nagy kedvencem volt. Most viszont, huszonéves fejjel, már nem annyira szeretem és inkább a marcipánosból, vagy az epres-tejszínesből veszünk.
20/34 anonim válasza:
Én nár elvagyok szaloncukor nélkül ugyan, de ha eszek, az biztosan nem zselés lesz. Tavaly pl. a Sulyán aszaltszilvásat vettem. Idén már nem vettem semmit.
Apánál a kókuszos a kedvenc, a család többi tagjánál a tejkaramell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!