Miből mennyit ettél ma? Le mered írni az utolsó morzsáig?
Nálam: reggeli: 2db mézes kalács
Ebéd: töltött káposzta 3 gombóc,1 fél kifli, 2 evőkanál laktózmentes tejföl
Délután Pringles és négy szelet mákos bejgli
Vacsora töltött káposzta egy gombóc, 1 evőkanál laktózmentes tejföl
És itt a vége.
Ez most komoly?
Én fél tál levessel, meg 1 csomag chips azt bőven elvagyok egész nap.
29/F
Hogy tudtok ennyit enni? xD
Én is el tudnék lenni ennyiről, volt időszak hogy ennyit ettem, de akkor úgy néztem ki mint egy csontváz. F
Reggelire 5 szelet beigli, ebédre 1 tányér leves, vacsira töltött káposzta egy maxi gombóccal. Ezeken kívül úgy 10 szem szaloncukor, meg kis gm keksz.
Egészen szerényen ettem ma.
#8 és még élsz?? :)
Reggeli: tea, zserbószél, 4 abonett kamumájassal, kávé.
Ebéd: 2 tányér zöldségkrémleves, 2 töltött káposzta tejföllel (nem nagy, vega), kávé
Délután: túl sok süti, kávé
Este: maradék saláta, 1 töltött káposzta tejföllel, negyed szelet kenyérrel, pici Baileys
Ma reggeli nem volt, csak kávé.
Ebéd: egy felezett kacsamell bőrrel együtt, négy púpos evőkanál krumplisaláta.
Délután: 5-6 db mézes kalács, két marék kandírozott gyümölcs, kávé.
Vacsora ugyanaz mint az ebéd.
Elpusztulok, mára befejeztem.
Nalunk rántotta frissen sütött bagettbe töltve sajttal uborkával és kávé.
Ebédre sült csirke krumplival, töltelékkel (hagyma, májkrém, sok főtt tojas kockazva, áztatott zsemle serpenyőben összerakva, összesütve + egy nyers tojással keverve, külön sütve) +bejgli. Napkozben szaloncukor.
Vacsora saláta és lasagne.
Ez volt tegnap.
Ma reggeli gabonaphely, tej, kávé.
Ebédre sóska sült hússal krumplival.
Bejgli, szaloncukor.
Vacsora 4-5 féle zöldség, gyümölcs (paradicsom,Kaliforniai paprika, uborka, alma) megpirítva serpenyőben, mellé csirkemellfilé szintén megpirítva bbq szósszal kakukkfűvel. Összetört eper és habcsók tejszinhabbal keverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!