Meghalt anyum élettársa. Viszont anyum is kórházban van jelenleg. Nagyon gáz, ha a gyógyulása érdekében nem mondjuk el neki, hogy a párja már nem él, csak később ha kijön a kórházból?
Első vagyok.
Ebben az esetben én is azt mondom, hogy ne terheld ilyennel.
Ne mondd el neki!
Kérlek írd majd meg, hogy hogy van anyud, nagyon szorítok érte, lélekben küldöm a jó energiát.
Jaj, nem irigyellek kérdező! Hány éves vagy? Testvéred nincs? Unokatestvéreid? Édesapáddal mi a helyzet?
Hétköznap nyugodtan fáradj be a családsegítő szolgálathoz, akármi is történik. Valamit csak mondani fognak.
Ha budapesti vagy, egyházközségeket, templomokat tudok ajánlani, ahol SEGÍTENEK MEGERŐSÖDNI LÉLEKBEN, ha egyedül maradnál végképpen.
(Akármennyire vallásellenes ez az oldal, ajánlanám jó szívvel a fentieket. Olyan egyházi, komolyan támogató kapcsolataim lettek, hogy ÉG ÉS FÖLD azóta az egész életem/életszemléletem/életstílusom.)
Biztos vagyok benne, hogy VALAKI a pártodat fogja - gondoskodást/törődést kapsz mihamarabb! Hívhatod a lelkisegély szolgálatot is akár a 116-123-as telefonszámon. Éjjel-nappal elérhetőek, ingyenesen. Írni is lehet nekik.
Vagy a gyermek lelkisegély: 116-111. Ott aztán TÉNYLEG NAGYON KEDVESEK, FIGYELMESEK! Ez a dolguk.
Tarts ki, mert SOSEM LESZEL IGAZÁN EGYEDÜL!
Tanulsz még vagy dolgozol a hétköznapokban? Ha adósságba keverednél, akkor is lesz segítség, hogy kihúzzanak a bajból, ne félj!
13-as: Egyelőre jól van, de lassan gyógyul. :(
14-es: Nagyon köszönöm a kedvességed. Felnőtt, 30 éves vagyok, szerencsére én nem hagytam el magam, és próbálok erős lenni, muszáj. Vannak segítőim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!