Nem hihetetlen hogy sok év után fehér karácsonyunk van? (Észak-Kelet Magyarország)
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 09:13
11/25 anonim válasza:
Én is nyiregy mellett lakom.
Esett valamennyi, reggel a gyerekkel hógolyózni, szánkózni is tudtunk. Szomszéd is már jött reggel 7-kor a házi pálinkát tölteni.
Kár, hogy nappal elolvad, viszont az időkép holnap délutántól ide megint írja a havazást - 3 fokkal.
12/25 anonim válasza:
Debrecenben lakom, tényleg nagyon szép volt fehér karácsonyra ébredni, de sajna már esik az eső, szerintem 1-2 óra és semmi nem lesz belőle :/
13/25 anonim válasza:
Szerencsere Pesten nemesik. Nemhianyzik h hnap bokaig jarjak a sarba meg lebenuljon a forgalom 1cm "ho" miatt
14/25 anonim válasza:
#14: "Váárosbéli puhányok nyavalyások ha gyötör a láz"!!!
15/25 anonim válasza:
Nyíregyen megmaradt :) Én örülök neki. Mennyivel hangulatosabb volt a fát díszíteni, hogy kint hó van és nem a nap süt. Végre!!
Boldog karácsonyt!!
16/25 anonim válasza:
Jó nektek,itt az ország nyugati részén a szokásos esős karácsony van🎄🌧
17/25 anonim válasza:
Hajnalban jöttem munkába, tényleg szaakdt a hó. Mióta élek nem láttam ilyet! Ennyi jó van a mai napomban.
19/25 anonim válasza:
De az, főleg itt nyugaton, ahol semmi. De örülök, hogy azért legalább több helyen végre van fehér karácsony.
20/25 anonim válasza:
Én is Nyíregyházi vagyok, délutánra már olvadni kezdett.🤷♂️ Amúgy nem értem miért annyira fontos, szerintem nem oszt, nem szoroz, hogy volt pár centi hó karácsonyra... Majd utánna lehetlesz dagonyázni a sárban ha elolvad, juj de jó🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!