Furcsa hogy zavar, hogy karácsony miatt egész hétvégén minden zárva lesz?
A hiba a te készülékedben van.
Fogadd el, mert mást úgysem tudsz tenni. Felhergelni emiatt saját magad pedig teljesen felesleges.
Vegyél kicsi vissza az egódból és máris jobb lesz.
1-es, te meg vedd be a nyugtatódat, aztán ülj le gyk-zni.
Kérdező, én 2 hétig szpok, mert szabadságon van emiatt a bolt, ahonnan rendelnék valamit, és nem tudok tovább haladni.
De ez van, legalább csinálok mást. :)
A kérdező és te csak a saját érdekeiteket nézitek és nem a másét. Egoisták vagytok. Másoknak is jár a pihenés, nem gondoljátok? Lehet otthon maradni a négy fal között és duzzogni, hogy jaj, szerencsétlen én.
Én személyesen már megrendeltem a bevásárlást, jövő hétig mindenem lesz, a szállítólevél már meg is érdekezett, hozzák a termékeket.
Szerintem más is be tud vásárolni 3 napra. (Szerintem egyébként is praktikus minél több napra, mindig!)
Annak, akinek se online bevásárlási lehetőség, se autó, nehezebb, de megoldható.
A tömegközlekedésben dolgozók IS emberek a boltosok mellett.
Nekem például az egész család dolgozik karácsonykor, mindhárman csak 26-án tudunk találkozni, de azt is úgy, hogy apám 24 órából jön haza aznap reggel.
Nem csak téged zavar.
Ha mi dolgozunk az ünnepek alatt végig (tömegközlekedés), akkor szerintem a boltok is ugyanúgy legyenek nyitva.
Lehet lepontozni, janikáim. :D
Te tipikusan az a rossz magyar vagy, aki azt vallja, hogy Dögöljön meg a szomszéd tehene is. Ha már neked nem jó, akkor másnak se legyen az.
Szüleid is ilyenek, ha már ezt tanították neked? Ne legyél magadra büszke.
Engem nem zavar. Tanyán lakom, hetente egyszer megyek boltba amúgy is.
De az furcsa, hogy téged zavar. Két napot illik kibírni bolt nélkül.
Furcsa.
Engem az szokott zavarni, hogy ha 1 napra is, de zárva lesznek a boltok olyan pánik uralkodik, hogy mozdulni se lehet se városba se boltba előtte, mert mindenkinek azonnal akkor pont minden is kell, mert úristen nem lesz bolt... 1 napig... Vagy 2... Jesszus.
És akkor esetleg te, akinek van agya ahhoz, hogy túléljen 1 napot bolt nélkül, miközben előre lehet tudni, hogy akkor épp ünnep lesz, de még se sikerül soha se bevásárolni az embereknek előtte mondjuk nem 12 órával, hanem 1-2-3 nappal vagy több, te ne tudj elmenni normálisan sehova, mert mindenhol dugó lesz, de olyan hogy el se lehet hinni pedig mindig megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!