Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyet véletlenül csinál...

Ilyet véletlenül csinál valaki vagy direkt?

Figyelt kérdés
Vendégelőadóként visszahívott a tanárom néhány volt diákot, hogy meséljenek az egyetemi életről és az érettségiről. Az óra elejen a tanárral együtt jöttek be, az osztály ugye felállt és ahogy bejöttek az egyikük szétnézett és amikor a elhaladt a tábla előtt, akkor oldalra biccentette a fejét és rám nézett. Leírva lehet nem jön át, de annyira határozottan rám nézett valami oknál fogva. Utána az előadás közben egyébként nem nézett, meg semmi. Te mikor csinálsz ilyet? (Ha csinálsz)

2021. dec. 20. 22:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként ez egy régi kívánságom, hogy eltűnjenek azok a testrészek amiket épp nem használunk:D Mármint... a képernyő sem megy, ha használaton kívül van.

Sokszor volt, hogy megkérdezték, hogy "mit nézel?", én meg meglepődtem, mert konkrétan nem is ovltam "jelen" csak épp.. abba az irányba állt a fejem. Vagy pl a karom is útban van, ha az oldalamon fekszem:D Be kéne valahogy húzni és előtolni újra, ha használni akarom. A fejemet is:D

2021. dec. 20. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!