Mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy 3 hónap múlva meghaltok? L
Elmondanátok a barátaitoknak, családotoknak, kollégáknak, osztálytársaknak? Járnátok továbbra is dolgozni/iskolába, vagy mást csinálnátok? Hogyan töltenétek azt a 3 hónapot?
Most fejeztem be egy sorozatot, amiben a lány megtudta, hogy agydaganata van, és 3 hónapja van hátra. Gondolkodóba ejtett, és kíváncsi lettem, vajon én mit csinálnék ilyen helyzetben. Ti hogy vagytok vele?
Írd be a kérdést Google-be és kapsz rá egy csomó hasznos találatot.
De a többi tanácsot is fogadd meg, ne csak ezt! Ne pazarold az időd olyasmikre, amiket nem élvezel, vagy nem fontosak neked, ragadj meg minél több lehetőséget, hogy jól érezd magad, a barátaiddal, szeretteiddel legyél, ne halogasd a jó dolgokat, hanem élvezd őket, amíg lehet - akármennyi időd van hátra, mert ha nem szólnak róla, hogy nincs sok hátra, akkor se biztos, hogy van.
De ha esetleg egy orvos azt mondta, hogy 3 hónap, az sem biztos, hogy csak annyi, vagy hogy pont annyi. Készülj fel minden eshetőségre, de próbáld minél tovább és minél többet jól érezni magad, mert ez a legfontosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!