Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha megtudnáto...

Mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy 3 hónap múlva meghaltok? L

Figyelt kérdés

Elmondanátok a barátaitoknak, családotoknak, kollégáknak, osztálytársaknak? Járnátok továbbra is dolgozni/iskolába, vagy mást csinálnátok? Hogyan töltenétek azt a 3 hónapot?

Most fejeztem be egy sorozatot, amiben a lány megtudta, hogy agydaganata van, és 3 hónapja van hátra. Gondolkodóba ejtett, és kíváncsi lettem, vajon én mit csinálnék ilyen helyzetben. Ti hogy vagytok vele?

2021. dec. 18. 15:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
86%
Írnék egy végrendeletet,hogy az élő rokonaimnak ne kelljen nélkülöznie.De az hogy meghalok,nem érdekelne.Boldog lennék mert sajnos a legfontosabb ember az életemben már halott,így örülnék hogy végre követhetem.
2021. dec. 26. 01:00
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
A végrendeletet pontosan ezért már most érdemes megírnod, mert bármikor történhet bármi és nem csak olyasmi érhet, amiről előre kapsz figyelmeztetést…
2021. dec. 26. 10:19
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan kell végrendeletet írni :/
2021. dec. 26. 16:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Írd be a kérdést Google-be és kapsz rá egy csomó hasznos találatot.

De a többi tanácsot is fogadd meg, ne csak ezt! Ne pazarold az időd olyasmikre, amiket nem élvezel, vagy nem fontosak neked, ragadj meg minél több lehetőséget, hogy jól érezd magad, a barátaiddal, szeretteiddel legyél, ne halogasd a jó dolgokat, hanem élvezd őket, amíg lehet - akármennyi időd van hátra, mert ha nem szólnak róla, hogy nincs sok hátra, akkor se biztos, hogy van.

De ha esetleg egy orvos azt mondta, hogy 3 hónap, az sem biztos, hogy csak annyi, vagy hogy pont annyi. Készülj fel minden eshetőségre, de próbáld minél tovább és minél többet jól érezni magad, mert ez a legfontosabb!

2021. dec. 26. 16:39
 25/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem érzem jól magam, mert nagyimmal kell laknom, ő meg engem nem szeret, csak a bátyámat :/ de igyekszem minél kevesebbet itthob lenni.
2021. dec. 26. 18:00
 26/26 A kérdező kommentje:
*itthon
2021. dec. 26. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!