Szerintetek megmerjek rendelni a netről egy cipőt 36 ezerért?
Figyelt kérdés
Boltokban nem látok sehol, és szerelmem az a cipő, le is van árazva 65.000-ről 36-ra. Csak attól félek hogy nem lesz jó a méret, vagy valami, akkor mi lesz. Kicsit tartok emiatt tőle. Ti megmernétek így rendelni?2021. dec. 18. 12:29
11/12 anonim válasza:
Emagtol nyugodtan rendeld meg!!
12/12 anonim válasza:
Hát ha felsorolnám mi mindent vettem és küldtem már vissza életemben. 100 ezres kabát, 40 ezres cipő, 60 ezres táska.. A futárokat kb. személyesen ismerem:) Soha nem volt probléma. Én mindig az adott márka honlapján rendelek, vagy hivatalos viszonteladótól. Kizárólag. Emagról még nem rendeltem, hatalmas cég, de régen sokan panaszkodtak rájuk, nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!