Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem lehet senkinek...

Miért nem lehet senkinek szituációs kérdéseket feltenni, mi a baja velük sokaknak?

Figyelt kérdés

Olyanokat hogy leírok egy szituációt ami róla szól, és megkérdezem hogy érezné magát olyankor meg mit tenne. Különféle helyzeteket szoktam kérdezni pl. ha eltévedne egy erdőben, rátámadna egy medve, valaki bemutatna neki a középső ujjával az utcán vagy akármi. De nagyon kerülik a választ az ilyen kérdésekre többnyire. Mi a baj ezekkel titeket zavarna?

(Egyébként nem csak olyanoknak teszek fel ilyeneket akikkel szoros kapcsolatban vagyok)

2021. dec. 17. 09:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is szeretek belegondolni ilyenekbe hogy "mi lenne ha"
2021. dec. 23. 09:00
 12/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem neked nagyon sok szabad időd van. Mennyi idős vagy? Mivel foglalkozol? Szerintem ezért majd közeledni fognak hozzád az emberek? Eddig milyen következtetéseket vonsz le a kérdésekből? Inkább tetszik az embereknek vagy inkább nem? Szívesen beszélgetnek ilyenekről vagy inkább hanyagolják a kommunikációt veled?
2023. jún. 12. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!