Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A 4 millió éhezővel vannak...

A 4 millió éhezővel vannak tele az éttermek?

Figyelt kérdés
Mindenki sír-rí, azt harsogják mindenhol, hogy 4 millió éhezik Magyarországon, aztán egy átlagos hétköznap egy vidéki megyeszékhelyen, a Fő utcán egyik étteremben sincs szabad asztal, annyira tele van minden étterem.

2021. dec. 16. 20:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Persze, lehet ezzel a szokásos szöveggel jönni, hogy "az mind külföldi" de érdekes módon, én ott csak magyar szavakat hallottam.
2021. dec. 16. 20:54
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
2021. dec. 16. 21:01
 13/17 anonim válasza:
100%
13 vitt mindent. Ennyi. Most mit vársz? Leírtuk ! Téged nem lehet meggyőzni mert egy buborékban élsz. Ne nézd tovább kérlek a fidesz közeli csatornákat. Eltorzul az agyad . Nem tudunk már mit rád reagálni . Nagy az egyenlőtlenség sajnos. Hatalmas a szakadék. Étterem nem drága amúgy. Mozijegy áráért is kapsz valamit. Hétköznapi melós is megengedhet magának egy levest mondjuk. Nem csak luxus éttermek vannak.
2021. dec. 16. 21:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Részben igazad van, de:

A zemberek nagy része pl.: Szép kártyából él ingyen az éttermekben;

B, Sokan nem tudják, mi a fontos az életükben, így belemennek mindenféle rosszba, pl.: a nagyzolás fontosabb, mint a befizetett számla.

2021. dec. 17. 03:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen választ vársz erre. Nyilván nem az jár étterembe aki azért éhezik, mert nincs pénze ételre. Egyébként szerintem nem éhezik Magyarországon 4millió ember. Hol olvastad ezt?

Valamint azt sem hiszem el, hogy az összes étterem annyira tele van, hogy nincs szabad asztal. Soha nem tapasztaltam még ilyet

2021. dec. 17. 06:51
 16/17 A kérdező kommentje:

Nyugodtan elhiheted, ez egy dunántúli megyeszékhely, ahol a történelmi belvárosban, egymást érik a vendéglátóhelyek, de egyikbe se nagyon van szabad asztal. Illetve ma volt egy. Mikor fizettünk, a pincér kérdezte, finom volt minden? Jól éreztük magunkat? Hát mondom, a mellettünk lévő asztaltársaság biztosan jobban érezte magát, mi emiatt nem annyira. Gyakorlatilag mi 2 szót nem tudtunk váltani egymással, annyira óbégattak meg hahotáztak azok a nagyhangú parasztok. Gondolom, SZÉP kártyások voltak. Látszott rajtuk, hogy olyan igazi alsó kaszt, olyan egyszerű, szegényes az öltözetük, volt amelyiknek még foga se volt elől, aztán ott rágott, ahol még volt néhány foga.

Meg az lehet, mint amit a 14-es válaszoló is írt, hogy megjött a sok prolinak a minimálbér, azt inkább nem fizeti be a villanyszámlát, meg a hiteltörlesztőt, inkább elmegy zabálni, mert onnan lehet posztolni a Fészbúkra, hogy ő ott zabál. De ha megnézzük így tizedike körül a Mcdrive-okat, szinte dugó alakul ki a mellette lévő főúton, annyira tele van. S leginkább olyan 20 év körüli roncs autókkal, meg egy-két THM csoda, de azok vannak kevesebben. Ilyenkor fizetés után proliéknál, még a kutya is kólát iszik egy hétig.

2021. dec. 17. 21:30
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok.

Ilyeneket én is ismerek, akik azért nem éheznek, de nem állnak túl jól anyagilag. Ennek ellenére mennek étterembe és eszetlenül költenek.

2021. dec. 17. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!