A 4 millió éhezővel vannak tele az éttermek?
Figyelt kérdés
Mindenki sír-rí, azt harsogják mindenhol, hogy 4 millió éhezik Magyarországon, aztán egy átlagos hétköznap egy vidéki megyeszékhelyen, a Fő utcán egyik étteremben sincs szabad asztal, annyira tele van minden étterem.2021. dec. 16. 20:05
1/17 anonim válasza:
Közel 10 millió lakosa van az országnak ( [link] szerintem kijön a különbözetből az a párszáz ember, akik étterembe járnak egy megyeszékhelyen.
2/17 anonim válasza:
Ebből hol 10 millió magyar?
A magyar állampolgárságot hgyér-szarér adják.
Jóval kevesebb a magyar,mint 10 millió.
Normális meg kevesebb jóval,mint ezer...
3/17 anonim válasza:
A 4 millió is az lakosokból lett kiszámítva , ami általában 10 millió körül mozog (már kevesebb). Nem igazán számít bele, hogy szerinted ki a “normális magyar”.
4/17 anonim válasza:
4 millió éhezik, de ott a tobbi 6 millió. Abból jár pár 10 ezer etterembe es voilá.
5/17 anonim válasza:
Ebből mennyi ukrán vendégmunkásról beszélünk, akiket eltart az állam, ingyen lakhatást, és vásárláshoz utazást biztosít a magyar ember adójából?
6/17 anonim válasza:
A négyes megmondta ,de a 6 millióból sem jár mindenki. Inkább a felsőbb réteg járhat JÁRHAT sokszor mert nekik nem számít. Buta vagy kérdező. Mit szívsz nem tudom.
7/17 anonim válasza:
Az nem jutott el az agyadig, hogy ha a 4 milliót kivonod a lakosságból, még mindig majdnem 6 millió marad?
8/17 anonim válasza:
Én kifejezetten szegényes ember vagyok, 2havonta azért megengedhetek egy éttermet
9/17 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Csak próbálom besaccolni hogy gyerek vagy-e, akinek még nem volt köze a való élethez, vagy pedig egy szociopata.
10/17 anonim válasza:
Ez pontosan hol van? Nálunk két vendég volt egész nap. Azok is külföldiek. Valószínűleg turisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!