Ha egy ember ideges, miért vág csúnya dolgokat az ember fejéhez?
Tisztelet a kivételnek, de ha valaki olyan természet, hogy a legapróbb, de tényleg a legapróbb dolog miatt is képes ideges lenni, miért vág csúnya dolgokat, sokszor régi sérelmeket a másik fejéhez?
Aztán úgy tesz, mintha a másik lenne a hibás?
Ennek mi lehet az oka?
Pl rokonom ilyen.
Volt olyan időszak, amikor oké aláírom többször szétszórt és balf@sz,kértek valamit és nem azt csináltam és ordítozott mikor nála voltam de hülye vagy, stb, meg olyankor hangosan kiabált.
mer nincs önuralma,meg meg akarja sérteni.
ha már kifogy az érvekből, akkor elkezdi a másik személyét támadni, ez mán ilyen érvelési hiba asszem.
kifogyott már az eszközökből, ő is érzi, hogy nincs több érve, és lehet,hogy már vesztett is, de talán egóból zavarja, hogy a másik nem hisz neki;
vagy épp az, hogy nem hiszi el, hogy neki van igaza. Most jutott eszembe a tekintély szó is, hogy lehet, hogy saját magát a másik fölé is helyezi. pl amig az én házamban az én kenyeremet eszed stb. -nemtom én ezeket , remélem, jókat írtam, ha nem , akkor bocsi. Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!