Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ilyen kevés sovány...

Miért van ilyen kevés sovány / vékony ember Magyarországon?

Figyelt kérdés
Elég meglepő mert pl én elég sokat eszek mégis alig hízok, akiket ismerek azok meg alig esznek (napi 5 étkezés közelében nincsenek) és 100 kiló környékén mozognak. Valahogy mindenhol testesebb embereket látok, hogyan érik ezt el ha keveset esznek? Esznek napi kétszer az olyan 2000 kalória, akkor miről híznak? Én dupla mennyiségtől is alig érem el a 80kg-t nemhogy a 100at. Akkor hogy van ez?
2021. dec. 8. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok embert annyira széthajtanak melóban, hogy örül, ha bekap valamit. Én pl. dolgozok 10 órákat, fizikai munka, pakolás. Egyszer van félórás szünet, akkor az ember habzsol, mint az őrült. Csirkét viszek és rizst, hogy legyen erőm, de hazaérve beájulok az ágyba, ha épp nem az otthoni teendő vár. Emellett majd még számolgassak kalóriákat? Nem tudok napi 5x kiszámítva, rendszeresen, 3 óránként enni, mert kivág a főnök, ha otthagyom a gyártósort. Ez sok helyen így van. Meg a másik, nem mindenki ektomorf. Én rögtön izmot pakolok magamra pl.,de a hasam akkor sem lesz lapos, ha belezavarodok, most 60 kilósan sem az, mert rendszertelen a dolog. 3 műszak mellett nehéz is normálisan. Ha még a genetika is olyan, akkor pláne, van 100kilós munkatársam, nehezen is bírja, akkor még mindig jobb, ha az embernek csak kicsi a hasa (és most 30 felettiekről beszélek, nem a tinikről, akik napi egy szendvicset elüldögélnek egész nap a suliban).
2021. dec. 9. 01:23
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Mo. az egyik legelhízottabb nemzedék, amin senki sem akar változtatni. Lehet mondani, hogy rossz az élletszínvonal, rossz a kaja, kevesen sportolnak, stb. De sokan vannak, akik sportolnak, aztán mégis isznak, drogoznak, össze-vissza kajálnak.

Nincs megfelelő tudatosság az életünkben.

2021. dec. 9. 04:16
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es, bele se gondolok, mi lenne, ha cukros lennél, és időre kellene kajálnod.
2021. dec. 9. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is sokat eszek, és hála az égnek nem hízok. Jó genetika. Bár, igyekszem egészségesebben élni, mert nagyon káros az, hogy ennyi édeset eszek.

Egyébként nem jó az se ha valaki kórosan sovány!

2021. dec. 9. 16:29
 15/16 anonim válasza:
46%
5# A disznó kezdődik 100 kiló fölött, a férfi nem
2021. dec. 12. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:
En meg csak vekony embert latok egyetemen is. Meg, a fiuk, ferfi tanarok is vekonyabbak lassan nalam, pedig 60 kg vagyok es 170 cm, szoval eleg atlagos. Plazaban szinten alig van mar M-es meret, minden S, XS torekeny testalkatu lanyokra kimondottan.
2022. febr. 15. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!