Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ilyen kevés sovány...

Miért van ilyen kevés sovány / vékony ember Magyarországon?

Figyelt kérdés
Elég meglepő mert pl én elég sokat eszek mégis alig hízok, akiket ismerek azok meg alig esznek (napi 5 étkezés közelében nincsenek) és 100 kiló környékén mozognak. Valahogy mindenhol testesebb embereket látok, hogyan érik ezt el ha keveset esznek? Esznek napi kétszer az olyan 2000 kalória, akkor miről híznak? Én dupla mennyiségtől is alig érem el a 80kg-t nemhogy a 100at. Akkor hogy van ez?
2021. dec. 8. 19:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Genetika, te ektomorf vagy, ők pedig nem. Az ő szervezetük szívesebben raktároz zsírt. Általában izmot is könnyebben épít.
2021. dec. 8. 20:03
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Genetika, de általában aki sokat eszik az hízik. Bár nem értem a szervezetet, miért teszi tönkre magát, a felesleget ki is lehetne sz@rni.
2021. dec. 8. 20:04
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom miről beszélsz. Tizenéves korosztály 80%-a xs-s méretet hord, csak nézz be egy plázába. Elvétve látok dagadtakat, kövéreket meg aztán végképp.

Milyen korosztályra gondolsz?

2021. dec. 8. 20:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
kevés? Magyarok többsége túlsúlyos... az elmúlt 2 év alatt átlag 5kg-ot hízott egy magyar ember.
2021. dec. 8. 20:08
 5/16 anonim ***** válasza:
9%

Hát inkább vagyok 100 kilós sörhasas alkat, mint 60 kilós pálcika. Hányinger elkap amikor meglátok egy nagyon vékony embert. Főleg ha hím nemű az illető.

Tegyen ellene, a genetika kifogás. Lehet férfiasodni, csak akarni kell, edzőterembe járni is lehet. Dehát a mai generáció arra se hajlandó, hogy a seggét magának kitörölje.

2021. dec. 8. 20:19
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Majd most lefogyunk
2021. dec. 8. 20:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak az számít, mennyit eszik valaki, hanem az is, hogy mit. Rám is azt mondják, sokat eszem, mégis vékony vagyok. Azt már nem figyelik, hogy zöldségekből, gyümölcsökből, meg nagyrészt egészséges ételekből eszem többet, mellette pedig mozgok is.
2021. dec. 8. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
85%

Tisztelet a kivételnek, de a magyarok nagy része nem valami egészségtudatos. Jellemzően össze-vissza esznek, nem mozognak, nem pihennek eleget, nem tudják megfelelően kezelni a mindennapi stresszt, ennek következtében még többet nassolnak vagy még inkább rongálják magukat.

Ennek valamennyire társadalmi okai is vannak, azokban az országokban, ahol általánosságban jobban élnek, több a lehetőség az egészséges életmódra, több idejük és energiájuk van mozogni és figyelni a minőségi étkezésre. Magyarországon többnyire nem ez jellemző, sokan nem is engedhetik meg maguknak azt az életmódot.

2021. dec. 8. 21:03
 9/16 anonim ***** válasza:
77%

Én is ilyen vagyok. Ehetek bármennyit, max több lesz az output anyag, de hízni képtelen vagyok. Egy 5-8 kg elférne rajtam is pedig.

Munka miatt sokat mozgok, de nem annyit hogy mindent lemozogjak. A genetika erősen közrejátszik szerintem. Nálam például apai ágon mindenki vékony és magas volt, pont mint én. Ez van, szerintem ez még mindig jobb, mint túlsúlyosnak lenni.

#5 Az ember 100 kiló felett kezdődik... Mondják a dagadtak...

😉

2021. dec. 8. 21:49
 10/16 anonim ***** válasza:

Bárcsak én lennék olyan, mint te.

Én, ha rendesen eszem reggelit, ebédet és vacsorát, és mindhárom főétkezésnél jóllakom, akkor aznap már 2 kilót híztam.

Átlag 1700-1800 kcal-t viszek be, de ezt nyilván nem tudom pontosan számontartani.

Reggelizni szinte nem is szoktam, vacsorára is csak valami könnyebbet.

21F, a 80 kg-t is alig bírom tartani. (175cm)

2021. dec. 8. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!