Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintem igazam van!Szerintetek?

Szerintem igazam van!Szerintetek?

Figyelt kérdés
Külön élek, hétköznap reggel 7től este 8ig csak megyek és dolgozok, szóval hétköznap hulla vagyok!Hétvégére anyámékhoz lejövök, mert mindig mondja, hogy jöjjek le. Persze csak a basztatás megy, mert nem délután 3ig kéne aludni hétvégén, mert csak lelakom a házat!Most lett elegem az egészből és megmondtam neki, hogy ez volt az utolsó, hogy lejöttem vagy, hogy találkoztunk!Tudja jól, hogy sokat dolgozok de csak a basztatás megy itthon!Eddig buz#nak hittek, mert egyik barátnőmet se mutattam be neki!Eddig 2 kapcsolatomat tette tönkre, mert írogatott Facebook-on a lánynak!Apám egy ingyenélő szerencsejáték függő valami, szóval a családi háttér kb normálisnak mondható... 24 éves vagyok de ez alatt a 24 év alatt 1x se kaptam valami jót tőlük pl: ölelést vagy dicséretet! Ha nem első lettem, akkor azt rótták fel nekem, hogy lehettem volna jobb is!És akkor most, hogy külön élek és megvan mindenem, még ilyenkor is csak a bas#tatás megy!Persze a családban mindenki azt mondja, hogy hálátlan vagyok, mert nem tisztelem a szüleimet.Előző karácsonykor neki mentem apámnak, mert mondta, hogy miért nem vállalok másod állást, ha ennyire kell a pénz!Úgy, hogy apámat a nagypapám tartja el!Tavaly költöztem külön novemberben és akkor kicsit sokat költöttem!
2021. dec. 4. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Na, a szófosás megvolt, egy gonddal kevesebb. Kérdésed is van vagy csak ennyit szerettél volna?
2021. dec. 4. 16:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj oda akkor. Lehet, csak egy kis szünet kell, de az is lehet, ezután csak ünnepekkor fogsz menni.
2021. dec. 4. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!