Szerintem igazam van!Szerintetek?
Figyelt kérdés
Külön élek, hétköznap reggel 7től este 8ig csak megyek és dolgozok, szóval hétköznap hulla vagyok!Hétvégére anyámékhoz lejövök, mert mindig mondja, hogy jöjjek le. Persze csak a basztatás megy, mert nem délután 3ig kéne aludni hétvégén, mert csak lelakom a házat!Most lett elegem az egészből és megmondtam neki, hogy ez volt az utolsó, hogy lejöttem vagy, hogy találkoztunk!Tudja jól, hogy sokat dolgozok de csak a basztatás megy itthon!Eddig buz#nak hittek, mert egyik barátnőmet se mutattam be neki!Eddig 2 kapcsolatomat tette tönkre, mert írogatott Facebook-on a lánynak!Apám egy ingyenélő szerencsejáték függő valami, szóval a családi háttér kb normálisnak mondható... 24 éves vagyok de ez alatt a 24 év alatt 1x se kaptam valami jót tőlük pl: ölelést vagy dicséretet! Ha nem első lettem, akkor azt rótták fel nekem, hogy lehettem volna jobb is!És akkor most, hogy külön élek és megvan mindenem, még ilyenkor is csak a bas#tatás megy!Persze a családban mindenki azt mondja, hogy hálátlan vagyok, mert nem tisztelem a szüleimet.Előző karácsonykor neki mentem apámnak, mert mondta, hogy miért nem vállalok másod állást, ha ennyire kell a pénz!Úgy, hogy apámat a nagypapám tartja el!Tavaly költöztem külön novemberben és akkor kicsit sokat költöttem!2021. dec. 4. 16:14
1/2 anonim válasza:
Na, a szófosás megvolt, egy gonddal kevesebb. Kérdésed is van vagy csak ennyit szerettél volna?
2/2 anonim válasza:
Ne menj oda akkor. Lehet, csak egy kis szünet kell, de az is lehet, ezután csak ünnepekkor fogsz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!