Hogyan törjek ki a lustaságomból, ha nincs következménye?
Nem szeretnél majd párkapcsolatot, saját otthont, családot? Illetve először is, úgy eleve anyagilag függetlenné válni?
Egyébként akkor viselkedtem így, mint te, amikor totál depressziós voltam. Egy jó pszichológus szerintem kitudna ebből húzni, amennyiben úgy mész oda, hogy tényleg változtatni szeretnél ezen. De lehet egy idősebb ismerőssel folytatott beszélgetések is segíthetnek.
Ne igyál, mert egyrészt fokozza ezt, másfelől még függőséget is okozhat.
Ha pedig már számítógépezéssel töltesz sok időt, akkor fordítsd annak az időnek a 10%-át (akár gép előtt) arra, hogy álláshirdetéseket nézegetsz, hogy milyen elvárásaik vannak stb. Fejlesztheted is magad (nem szabópéter, meg a többi bullshitre gondolok, hanem tényleg, valami kézzelfogható dolog... mondjuk a szakmáddal kapcsolatos anyagok, nyelv, ilyesmi). Aztán fokozatosan növeld azt a 10%-ot, egyre több időre. Persze szórakozásra is nyugodtan használd a számítógépet, csak ne ess át vele a ló túloldalára.
26 éves vagy.. előtted az élet. Ne félj, még nem tetted tönkre.
#5 El árulhatnád mi az a munka?
Nekem is elég lenne + végre lenne időm tanulni. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!