Miért csináljátok ezt emberek itt? :D
Idővel rájön, hogy nem igazán van közös téma, megbeszélni való, így inkább tiplizik.
Ismerős.
Kedves kérdező olyan ismerős ez a helyzet hogyha már belegondolok sírva nevetek már :D
Ezen az oldalon úgy tűnik hogy ez a divat vagy nem is tudom.
De tényleg legalább leírná az illető hogy mi a baj vagy valami.Így lenne helyes.
Nem vagyok érintett, de érzek egyfajta perverz örömöt, hogy aki követeli, az nem kap magyarázatot.
Nemrég láttam egy videot, kisgyereknek szülinapja van, előtte a torta gyertyákkal. Mellette egy gecci kisgyerek, aki el akarja helyette fújni a gyertyákat, de mögötte egy felnőtt (talán apa) mindig a gyerek szája elé tesz egy tányért, hogy ne tudja elfújni. A gyereknek meg már vörös a feje, úgy hisztizik.
De annyira kielégítő látni, ahogy a kis rohadék nem kapja meg, amit akar. Ugyanezt érzem, mikor a "DETUDNIAKAROMHOGYMIÉRT" tömeg nem kap választ. Eskü érzem, hogy a vérnyomásom lemegy tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!