Karanténban lévők! Ti hogy nem unjátok halálra magatokat?
Én nem vagyok karanténban, de magát a pihenést el bírnám viselni.
- Érdeklődési köreid kapcsán cikkolvasás, fórumolvasás? Akár filmekről, színészekről, egészségről, tudományról, műszaki dolgokról?
- valami új recept kipróbálása
- rajzolás, festés, színezés, horgolás
- regényolvasás
- ismeretterjesztő könyv olvasása
- régi fotók visszanézése
- háttérzene mellett elgondolkozás mindenféléről
- karácsonyi ajándékok végiggondolása
- karácsonyi dekoráció készítése, továbbfejlesztése
- kirándulás, utazás tervei tavaszra, nyárra
- programozás
- nyelvtanulás
- filmezés
- sorozatozás
2 éve voltam betegállományban, imádtam azt a hetet. Hogyan lehet unatkozni, pláne pár nap alatt?
Persze nem tudom, a fizikai állapotod mit enged a fentiek közül.
Én pár napig karanténban voltam, de hát nem unatkoztam. Rengeteget tanultam és dolgoztam. Ha elfogyott volna a tanulnivaló és a munka is, akkor zenéltem volna. Utána jön a főzés, sütés, szobarendezés, család és barátok hivogatása, filmezés, olvasás, erősítés stb. Ha nagyon unatkoznék, megtanulnék oroszul. Bár ez a veszély nem fenyeget így vizsgaidőszak előtt 2 héttel.
Igazából rengeteg olyan szakirodalom van, amit el szeretnék olvasni, valószínűleg azokkal kezdtem volna. És őszintén csodálkoznék, ha ezzel egy hónapon belül végeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!