Más is van hogy 30 körül úgy mond "kiègett"?
Figyelt kérdés
Antiszociálisság, motiváció hiány az ami leginkább jellemző rám.
Pont most találkoztam egy képpel ami ezt a jelzőt használta hogy "kiègett".
2021. nov. 29. 13:37
1/9 anonim válasza:
Megesik ilyen sok emberrel, most kezdik komolyabban venni Magyarországon talán, szerencsére lehet "gyógyítani".
3/9 anonim válasza:
2 előző életedben biztos villanykörte voltál
4/9 A kérdező kommentje:
Következőben ledes izzó leszek.
2021. nov. 29. 14:00
5/9 anonim válasza:
Ez a kép én (is) vagyok :D Így 27 évesen egyre kevesebb motivációm van az élethez.
7/9 anonim válasza:
valószínűleg arról van szó, hogy 30 felé az ember érzi, hogy már nem tini, de még nem tudatosult benne, hogy már felnőtt ember, akire családalapítás, karrier építése vár, és ez a "dolga"
van valamilyen "köztes állapot" a két életútbeli korszak között, és még nem lépett át egyikből a másikba, ezért éreznek sokan kiégésfélét, és hogy nem találják magukat
8/9 anonim válasza:
Ez még a jobbik eset. Nekem fiatalon se volt kedvem semmihez.
9/9 anonim válasza:
Lehet más oka is ezeknek a tüneteidnek. Erőltess aktivitást, pl. valami sport, régi barátok felkeresése, akikkel beszélgetsz erről, bár ettől jobban leszel, meg hátha tudnak mondani valamit. De pszichológushoz is elmehetsz. #1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!