Depresszió, motiváció hiány, kishitűség? Minek neveznétek ezt?
Figyelt kérdés
Van egy célom, pl hogy mi szeretnék lenni. De nagyon nem arra halad az életem. Érdekel a dolog, de mikor megtudom hogy mennyi minden kéne hozzá, meg ilyesmik, akkor elmegy a "motivációm", kedvem. Mindenre csak legyintek, úgysem menne, meg ilyesmik. Nincs semmihez kedvem. Nem igazán tudok változtatni.2021. nov. 28. 00:22
2/10 A kérdező kommentje:
és az mi?
2021. nov. 28. 00:45
3/10 anonim válasza:
Amivel orvosnál kellene lenned, nem gyakorin.
4/10 anonim válasza:
Dettó ebben vagyok én is, néha betépek és akkor elmúlik ez a depi stb....de józanul ugyan ez van.
Pedig járok orvoshoz is.
6/10 anonim válasza:
Minek mondjunk bármit? Te már diagnosztizáltad magad depresszióval, kész is vagyunk.
7/10 anonim válasza:
Klinikai szakpszichológus kell ide. De nem kell megijedni, sokan vagyunk depressziósok, ilyen ez a világ sajnos. Gondolom te is inkább egyfajta "megfigyelő" vagy, s voltál is mindig.
8/10 anonim válasza:
Kérdező: az segíthet, ha az adott cél elérése érdekében terveket állítasz fel: apró kis lépésekre, teljesítendő pontokra bontod a hozzávezető utat és talán akkor nem tűnik olyan rémisztőnek a hozzá vezető út.
9/10 anonim válasza:
Novessz tokot es tegyel meg mindent a celjaidert.. senki sem fog helyetted vegigmenni az uton.
10/10 A kérdező kommentje:
Növesztettem már tököt:D 2 is van lol
2021. nov. 28. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!