A kérdező szavazást indított:
Petra
Timea
60 szavazat
2/7 anonim válasza:
Mivel a Petra a számomra leginkább tetsző, míg a Tímea a számomra leginkább gyűlölt női név, így viszonylag egyszerű rájönni mire szavaztam.
4/7 anonim válasza:
Petra nekem jobban tetszik egy kicsivel, de mind a kettő nagyon szép név. Én a Tímeát amúgy Tiának becézném; nekem kicsit különlegesebb, de amúgy a Timi is jó. Petrát nem becézném, max Petrácska; az is inkább csak max, amikor még kisgyerek.
5/7 anonim válasza:
A Petra az egyik kedvenc nevem, a Tímeát nem szeretem, az előbbit adnám.
6/7 anonim válasza:
A Tímea sokkal szebb nekem. Ismertem egy Petrát, aki eléggé bántott, viszont csupa jófej Timit ismerek.
7/7 anonim válasza:
A Tímeáról nekem a Vajna Timi jut eszembe. Mivel mást ilyen néven nem ismertem, elég negatív asszociációként maradt bennem. A Petra nevű nők viszont mind szinte nagyon csinosak, vagy extrém csinosak voltak, akiket láttam, ezért jobban szeretem a nevet. Bár kicsit a petróleum jut eszembe róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!