Mit éreznek a cigányok amikor ilyen neveket adnak a gyereküknek?
Figyelt kérdés
Dzsúlió, Szálvádor, Rikárdóxd ilyen török, spanyol sorozatokból veszik a neveket azt semmi közük hozzájuk2021. nov. 27. 00:02
11/19 anonim válasza:
Ezzel akarnak kitűnni a tömegből.
Hallottam egyszer ezt az utcán, előttem roma asszony: -Brájeeeen, ájjá má meg the gechi.
Másik: Boltban voltam, farnsg időszak volt, és pókemberjelmezben szaladgált az üzletbena kisfiú. Erre az anyja: Brájeen, gyere má ide te pókgheci.
:D
Gyárban dolgozom, nálunk is van sok Lakatos Brandó/Brendon, meg hasonlók, de legalább dolgoznak.
Ilyenektől mit vársz, egyébként?
12/19 A kérdező kommentje:
neeexd ezen a pókember sztorin szakadok
2021. nov. 27. 18:03
13/19 A kérdező kommentje:
pókgechixdddddd
2021. nov. 27. 18:04
14/19 anonim válasza:
Miért? A Taksony vagy a Csikó jobb?
15/19 A kérdező kommentje:
Nézz utána ki volt Taksony magyar fejedelem. a Csikó tényleg érdekes. de nekünk ezekkel a nevekkel megvan a múltunk ellentétben a cigányoknak mindig is olyan neveik voltak amelyik országban épp letelepedtek vagy pl most hogy sorozatokból veszikxd
2021. dec. 12. 18:01
16/19 anonim válasza:
Oké, Kérdező! De tedd a szívedre a kezed, Te adnád ezeket a neveket, csak mert megvan a múltja? Könnyen csúfolható és komikus is. Szerintem egyáltalán nem jobbak, mint az általad említett nevek. Engem a Borbálától is kiráz a hideg. (Mondjuk én részben szlovák vagyok.)
17/19 anonim válasza:
Raffael Ronaldó 😄
A névadó vagy a portugál Christiano Ronaldo vagy a brazil Luiz Nazario de Lima (Ronaldo), becenevén a "Fenomén". Ez is röhejes, de egy fokkal jobb, mintha a Megveszem ezt a nőt! vagy a Szulejmán című "ikonikus" sorozatokból választanának nevet a gyereknek.
18/19 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, mi náluk ez a nagy pókember őrület? Szinte kivétel nélkül mindegyik imádja a pókembert😂😂
19/19 anonim válasza:
A 18 as válaszolónak:Szerintem azért mert a Pókember azt hiszem harcol a Terminátorral vagy a vasemberrel és hát ezek fémből vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!