Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak nekem ennyire fura ez?

Csak nekem ennyire fura ez?

Figyelt kérdés
Találtam az instagramon egy amerikai fiút, végignéztem a posztjait, megnéztem kiket követ és nagyjából az egész életével (enyhe túlzás) tisztában vagyok. Tudom ki a testvére, anyukája, nagyszülei, tudom hol lakik, látom a házukat belülről, tudok hol tanul, kik a barátai stb. Nem olyan fura világ ez, hogy a Föld túloldalán tudom, hogy egy ismeretlen hogyan is él, miközben ő azt sem tudja, hogy létezek. Nekem nagyon fura.

2021. nov. 26. 22:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 Ez mind szép és jó és még igaz is, de nem erre irányul a kérdés.
2021. nov. 27. 00:28
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

Oké, csak te egy téves állítást közöltél. Arra lehet használni, az insta kihasználja azoknak a vágyát, akik közölni akarnak, és azokét, akik megfigyelni akarnak, és közben azt csinálja, amire való: adatot gyűjt.

Tehát nem igaz az, amit korábban mondtál, hogy az ista azért van, szóval jól teszed, hogy ezt teszed. Ennyi erővel nézheted a világ összes filmjét egyszerre a tévén, hiszen a filmek azért vannak, hogy nézze az ember.

Aztán az éttermek is azért vannak, hogy vendégeskedj, akkor mész az összesbe? Az autók azért vannak, hogy megvegyék, megveszed mind?

Vágod már, hogy hol a hiba a gondolatmenetedben?

Mindketten furcsák vagytok, és megtalálta a zsák a foltját. A távolság lényegtelen. Régen az is furcsa volt, hogy két házzal arrébb lévő szobában egy készülék segítségével lehetett hallani az ember hangját, vagy valami rögzítette a hangot...

2021. nov. 27. 00:56
 13/18 A kérdező kommentje:
Bevallom kicsit elvesztem a gondolatmenetedben. Miért lennék furcsa? Lehet adatot gyűjt, de rendeltetésének megfelelően használom, tehát az lenne a fura, ha rántottát akarnék sütni az instagramon (a szó szoros értelmében).
2021. nov. 27. 01:13
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
Sajnálom, hogy nem érted, amit mondok, de nem erőltetem tovább. Jó éjszakát!
2021. nov. 27. 01:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt szokták mondani, hogy a világ összes embere 5-6 ismerősön keresztül elérhető, mármint, hogy van olyan ismerősünk, akinek az ismeerősének az ismerősének az ismerősének az ismerőse az a vadidegen ember, akit nézegetsz. Ez elég hihetetlennek tűnik, de tényleg így van. Egyszer kipróbáltam az usa elnökkel, 4-re volt:) Nézd meg, hogy ezt a gyereket hány ismerősön keresztül tudnád elérni:)
2021. nov. 27. 02:02
 16/18 A kérdező kommentje:

#14 Sajnálom, hogy nincs türelmed, pedig érdekelt volna. De ne erőltessük, ami nem megy.

#15 Milyen igazad van. :)

2021. nov. 27. 10:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem te vagy az egyeduli, en is csinaltam mar ilyet, de ilyenkor rengetegszer bele gondolok hogy vajon, írt e már nekem valaki regényt, vagy esetleg uzenetet amit ki törölt. Vagy nyomozott valaki olyan uttanam mar,akirol azt se tudom hogy élt. Vagy tetszettem e valaki olyannak akirol azt se tudom hogy ki.
2021. nov. 27. 10:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is furcsa..

Főleg, hogy nem is rakta privátra a fiókot

2021. nov. 28. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!