Találtam az instagramon egy amerikai fiút, végignéztem a posztjait, megnéztem kiket követ és nagyjából az egész életével (enyhe túlzás) tisztában vagyok. Tudom ki a testvére, anyukája, nagyszülei, tudom hol lakik, látom a házukat belülről, tudok hol tanul, kik a barátai stb. Nem olyan fura világ ez, hogy a Föld túloldalán tudom, hogy egy ismeretlen hogyan is él, miközben ő azt sem tudja, hogy létezek. Nekem nagyon fura.
Az a fura, hogy egy idegen külföldi insta fiókját így végig nézted
2021. nov. 26. 22:39
2/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem fura. Azért van az instagram, pláne, ha nem privát fiók.
2021. nov. 26. 22:40
3/18 anonim válasza:
És most ettől okosabb lettél hogy tudod? :D
2021. nov. 26. 22:45
4/18 anonim válasza:
Szerintem az a fura, hogy vannak akik ennyire mindent megosztanak.
2021. nov. 26. 22:45
5/18 anonim válasza:
Mennyi annak az esélye, hogy ő is hasonlóan gondolkodhat, mint te? A profiljában a mellékelt ábrák is mutatják, hogy őszinte ember, ez manapság ritka. Nem olyan dolog ez, hogy valaki személyes találkozásnál, takarja a tenyerét. :)
2021. nov. 26. 22:47
6/18 anonim válasza:
Nekem tetszett egy olyan fiú, aki tudja hogy élek, de én lennék az utolso akire gondolna, plane nem azt hogy nekem o tetszett, privat minden fiokja, nem az igazi nevén van fent, és meg ismerősnek se ismerősöm, mégis kinyomoztam az anyját, a legjobb haverjának a rokonait, illetve kb majdnem mindenkit, és úgy, hogy ők azt se tudjak joforman hogy élek. De ilyenkor ell szoktam gondolkozni azon, hogy vajon uttánam is nyomozhat így valaki? Így hogy én azt sem tudom hogy él.
2021. nov. 26. 22:56
7/18 A kérdező kommentje:
A #4 válaszához kapcsolódóan annyit még elmondanék, hogy valóban ő oszt meg ennyi infót, nem én nyomoztam utána.
#5 Ezt nem igazán értem. Kifejtenéd légyszi?
#6 Igen, érdekes fordítva is megközelíteni a dolgot.
2021. nov. 26. 23:26
8/18 anonim válasza:
Szerintem is furcsa az, hogy valaki szó szerint az egész életét kirakja az egész világ elé nyilvànosan, és bárki láthatja. Magánélet így nulla.
Én is ismerek ilyen embereket. Szerintem gáz, de hát mindenki maga tudja. Én profilképet se raktam ki magamról 8 évig. Most kiraktam egyet öt éve, és azóta se változtattam meg, mert minek? De mindenki maga dönt, hogy éli az életét, beszólásunk ebbe nincs.
2021. nov. 26. 23:56
9/18 anonim válasza:
Az is fura, hogy valaki ennyire kitárja az életét idegenek felé, ahogyan az is fura, hogy bizonyos embereket ez ennyire érdekel.
2021. nov. 27. 00:10
10/18 anonim válasza:
"Egyáltalán nem fura. Azért van az instagram, pláne, ha nem privát fiók."
Tévedsz. Azért van az Istra, hogy rabolja az idődet, hogy adatokat gyűjtsön rólad, és profilozott reklámokkal bombázzanak téged.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!