Hazavinnétek?
Neked mi bajod van, idegbeteg vagy? Inkább ne vidd haza, mert megölöd szerencsétlent. Vagy ne szállj be mellé, mert balesetet okoz miattad.
Szerintem természetes hazavinni, segíteni.
ha kultúrált ember,meg jóarc, meg jó a társasága, akkor lehet,hogy igen
de mondjuk lehet, hogy inkább nem,mert alkalmazkodni kell a másikhoz
de szal ha mondjuk tényleg nem laktok messze,meg tényleg jóarc egy tiszta,igényes, aranyos,jószívű , nembeképzelt ember, és örülne neki
és még össze is tudnátok hangolni a beérést a munkahelyre, hogy lehetőleg időre történjen
*mert pl ha a másik rosszul aludt, eltötyörgi az időt, és te akkor kapsz piros lámpát, akkor te késel el ő miatta;
ha meg te tötyörgöd el; akkor meg ő késhet el miattad
tehát én azért pl lehet,hogy utálnám ezt a rizikót.
Csak akkor ha pont az esetem egy csaj, és már beszélgettünk párszor. Ezen kívül mást eszem ágában nem lenne fuvarozni, nem taxi, ergo nincs hasznom egy idegenből.
Én ráztam már le munkatársat ezért, megmondtam hogy ott a lehetőség, le kell rakni, ugyanannyi a jövedelmünk, neked is telne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!