Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Télen tényleg nehezebb az...

Télen tényleg nehezebb az élet, vagy én leszek depis?

Figyelt kérdés
Mindenből elegem van, nem akarok korán kelni, sehova menni, folyton beteg vagyok stb. Nem tudom elvégezni a "feladataim"... Nagyon fura érzés. Mindig csak így túlélek szinte. Nyáron meg szünet, másabb minden. Akkor viszonylag jól vagyok.
2021. nov. 24. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A fényhiány miatt mindenki kicsit depis ilyenkor.
2021. nov. 24. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Én a nyarakat hagynám ki a legszívesebben az életből, gyűlölöm ahogy van! Az ilyen időt szeretem, mikor korán sötétedik, jól be lehet öltözni, nem a kbszott madarak érbesztenek hajnalban...
2021. nov. 24. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
nyáron szünet, irigyellek. :D
2021. nov. 24. 19:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Magával az idővel nincs bajom, de valamiért ilyenkor olyan leszek mint egy félhalott... Leromlik a jegyem, az egészségem, mindenem.
2021. nov. 24. 19:51
 5/10 A kérdező kommentje:
3# Ez a kedvenc dumám... Sajnálom hogy te nem tudtál olyan munkát találni amit szeretsz, vagy esetleg megengedni magadnak hogy ne dolgozz nyáron.:)
2021. nov. 24. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Ne sajnáld, én nem vagyok depis. :D
2021. nov. 24. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Először az jutott eszembe, hogy zárt helyeken nem kapni levegőt (érzékeny vagyok az elhasznált levegőre, fullaszt) és az erős fűtés miatt mindenhol közel olyan melegem van, mint nyáron.

Erről eszembe jutott, hogy talán segít, ha sétálsz, szabadban vagy télen is, például duma a barátokkal/barátnőkkel és közben 1-2 óra séta, akár túra.

Rendszeresen szellőztesd ki a helyiséget, de alaposan és NE bukóra nyisd az ablakot, az semmit se ér.

A folyton betegségre nem tudok mit mondani, én is legalább havonta kapok el valamit, amikor nem maszkos/home office-os időszak van. Illetve esetleg érdemes elmenni fül-orr-gégészetre. A nyálkahártya lehet sérült reflux miatt, lehet krónikus orrmelléküreg-gyulladásod (ennek nem feltétlen van tünete), gócos mandulád. Ez nem biztos, csak ez jut eszembe laikusként.

Nekem refluxom van, amiatt krákogok, váladék van a torkomban, ha köhögök, az elhúzódik és sós orröblítővel tudom elérni, hogy kapjak levegőt. Szerintem nálam ez az oka annak, hogy tényleg havonta kapok el valamit.

Simán lehet nálad is hasonló baj.

Ezen kívül én személy szerint nem szeretem az erős, középen levő lámpát égetni. Sólámpa, mécsesek, gyertyák, színes világítás stb. Viszont amikor szürkeség van, akkor is szeretek égetni valami lámpát, hogy meleg fény is legyen a helyiségben.

Ugye rendszeresen sportolsz?

(( Egyébként hidd el, a nyári szünet hiányozni fog. Vagyis a 20 nap szabi (ami az alap) semmire se elegendő, harmada elmegy ügyintézésre és orvosi vizsgálatokra. ))

2021. nov. 24. 20:04
 8/10 Miss Endzsi ***** válasza:
Én is rettenetesen érzem magam, pedig ennyire nem szokott hatni rám, ha kicsit kisüt a nap egyből jó kedvem lesz.
2021. nov. 24. 20:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Elhiszek én mindent. Köszi a tippeket. Szerencsére a tetves covid miatt most nem tudok sehova menni mert leszarnak.
2021. nov. 24. 20:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Fényhiány miatt vagy depis. Amúgy totál megértem, rühellem a telet, a nyarat végigdolgoztam, most kaptam két hét szabadságot, mielőtt belehúzunk az év végi diliházba.
2021. nov. 24. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!