Az emberek miért teszik ki facebookra hogy nekik annyi pénzük van?
Figyelt kérdés
Egyre több ismerősöm kiteszi a pénzét meg számolgatja videóban és megosztja történetbe... minek???? Nekem is van pénzem mégsem mutogatom...Mi a céljuk ezzel?2021. nov. 23. 19:29
1/14 anonim válasza:
Rongyrázás. Kul megy potyog.
A parlamenti tolvajoknak kellene mutogatni. Az 6 napig tartó számolgatós video lenne
2/14 anonim válasza:
Szívesebben nézném még ezt is mint a sok új szülött hülye gyerek posztokat...inkább ne panaszkodj, az én facebookomon mindenki terhes.
3/14 anonim válasza:
Mármint szó szerint videóra veszi, ahogy számolgatja a pénzét és kirakja Facebookra? Nem semmi, mindig meglep, hogy milyen baromságokat találnak ki. Én még egy ilyet se láttam szerencsére. Amúgy gondolom felvágásból csinálják. Látták mástól és meg akarták mutatni, hogy nekik is van.
5/14 anonim válasza:
Állítólag volt már akit ilyesmik miatt hívott be a nav🙂.
6/14 A kérdező kommentje:
Na jó akkor nem csak én gondolom így:D
2021. nov. 23. 19:51
7/14 anonim válasza:
Egy kőműves ismerősöm fiát behívták mert a jófogáson árult valamit vagy eladott. Már nem emlékszem, de nem nagyértékű dolog volt.
8/14 anonim válasza:
Furák a magyarok, de mit várunk ettől a néptől, ha a Vezír se 100-as...
Igen, érdekes, hogy a hétköznapokban meg nyávognajk, hogy mennyit kell kőteniük.
10/14 anonim válasza:
Azért, hogy nézzék őket valamire és keressék a társaságukat.. jó sok érdek barátot lehet, így szerezni. Mondjuk, ha vállalkozó vagy, akár hasznos is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!