Mi a véleményetek arról, aki minden számonkérésére puskával, csalással készül az egyetemen? Ez jobban megéri?
Tudom, nem az én dolgom... Nem is akarok vele foglalkozni ennél komolyabban, csak egyszerűen bánt az egész. Látni, hogy mindenből jó jegyeket kap az illető és büszkén henceg arról, hogy hogy csalta szét az adott zht vagy vizsgát, miközben nekem csak 3-4-re telik... Nem vagyok én sem makulátlan nyilván, volt, nem szeretnék képmutatónak tűnni, volt, amihez én is felírtam egy-két apróságot, képleteket, mozaikszavakat, de nem egy az egyben másoltam mindent, szemtelenül. Főleg gépes zhknál megy az, hogy letölti netről a puskát és jóformán másolás, beillesztés neki az egész. Csak bánt, hogy így én kullogok a sor végén és én érzem magam kevésnek az egészhez. Egy-egy csalásra azt mondanám, hogy oké, de eddig minden tárgyból ezt csinálta, 2 kivételével mindből meg is úszta és baromi büszke rá. Nekem ehhez nincs merszem, de bántja az önbizalmam akkor is, ha tudom, hogy nem a saját tudása, hogy nekem nem lett olyan jó semmi... Ráadásul folyamatosan azt dörgöli mindenkinek az orra alá, hogy mennyire haszontalan az egyetem, mennyire nem ad használható tudást. Tudnám, minek van akkor itt, ha minden fölösleges és szar... Bocsánat, szomorú vagyok.
Megtérül valaha ez nekem vagy neki van igaza, hogy nem öl bele ennél több energiát?
Talán túl magától értetődő a válasz, de én esküszöm kezdem megkérdőjelezni a munkám értelmét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!