Mit tegyek? Lehet, hogy öngyilkosságra készül!
Miért segítenél olyanon, aki nem hagyja? Ha hülye, akkor az az ő dolga és csak ő maga tehet arról, hogy senki nem foglalkozik vele.
Egyébként meg eltúlzod.
Hány évesek vagytok?
Szerintem próbálj meg vele beszélni ha nem is válaszol attól még hallja amit mondassz. Ha nem sikerül akkor hagyd, vagy szólj valakinek pl a szüleinek vagy osztályfőnök
Nem jó ötlet, amennyire az tűnik. Te leszel neki a "balek", aki megsajnálta és majd amikor rákap erre zsarolni fog az öngyilkossággal. És most fognak az álszentek lepontozni, ám legyen.
Persze, hogy fontolgatta, szinte mindennap ezt teszi, de nem biztos, hogy van bátorsága hozzá.
Le merném fogadni, hogy az első válaszoló az a fajta érzeketlen tuskó, aki egy mentálisan beteg embernek, aki gyógyszeres kezelés allatt áll depresszió miatt, azt mondja, hogy csak legyél boldog és hagyd abba a sírást és akkor nem leszel depressziós többé.
Nem tudom hogy hány évesek vagytok, vagy hogy honnan ismeritek egymást, de egy kedves kis beszélgetés csodákat művelhet. De valakinek tényleg kellene szólni erről, mert egyedül nem tudsz ez ellen sokan tenni.
Én azt mondom, legjobb, ha szakértőktől kérsz segítséget ehhez. Próbáld meg őket, a honlapon van egy telefonszám, amit fel lehet hívni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!