Ezek közül a férfiak közül kit tartasz valóban sármosnak, jóképűnek?
Nos ezektől még Pierce Brosman, Roger Moore, Alain Delon, Tony Curtis, Tom Cruise, de még Gregory Peck, Paul Newman is sokkal-sokkal jobb-képűbb, sármosabb... :-) Robert Redford-ról, Brad Pitt-ről, Marlon Brando-ról nem is beszélve! :-)
Ezek egyike sem átlagos, szeretnél te csak fele ennyire is vonzó lenni. :-)
Daniel Craig a Horn Gyula szajaval, vizvezetekszerelo karakterevel?
Alain Delon meseszep biszex szemetlada volt, ellenallhatatlan. Sok ferfi nem ennyire, vagy egyaltalan nem szep, de jo pasi nekem. Nem ok.
Mindtől elkapott az undor, mikor úgy próbáltam gondolni rájuk, mint partnerre, aki közeledne felém...
Ha a párom öregedne velem ilyenre, valószínűleg semmi baj nem lenne ezzel, de szerintem ez a külső nem alkalmas arra, hogy megnyerj más korosztályokat. Igazából még nem láttam olyat, ami alkalmas lenne. De ők már túlontúl öregek ahhoz, hogy csődöröset játszanak. Egy békés, szerető kapcsolat egy kedves idős hölggyel oké, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!