Mennyire gyakori hogy két ember valóban kölcsönösen vonzódik egymáshoz?
Kölcsönös vonzalom az még egy dolog. De attól még nem biztos, hogy lesz is belőle valami.
Én azt mondanám, hogyha összezárunk 10 fiút és 10 lányt, akik kb egyidősek. (Pl osztálytársak) akkor kialakul várhatóan 2-3 kölcsönös vonzalom. Most ha az én osztályokat nézem akkor 3 különböző 20-30 fős csoportban volt 3, 2, 2 pár, akik össze is jöttek. (Ezek közül 4 pár most is együtt van, igen, az általános iskolások mentek szét, amit eleve kevesebbnek számoltam. Volt több rövidebb, amiket nem lett volna értelme beleszámolni). Ezen kívül még volt olyan valószínűleg több is, hogy megvolt a kölcsönös vonzalom, de nem alakult ki semmi. Ezekkel az adatokkal nézve kb 10-20% esélyed van arra, hogy egy véletlen emberrel kialakuljon kölcsönös vonzalom. Nem is tűnik annyira rossz aránynak.
Leggyakoribb formaja sajnos az epekedes es lepni nem meres. Mert nem szingli, pedig mar szetmenoben van, aztan elvalt, aztan uj kapcsolat. Tetovazas, es akar evek mulva, mikor mar keso, be is valljak egymasnak.
A bator emberek ilyenkor gyavak, mikor annyira fontos az a masik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!