Az emberek egyik;2 nagy;félelme mostanában a 5(6)G technológia; illetve ugye- ami talán még aktuálisabb-maga a Covid oltások okozta( egészségügyi)hátrányok; melyekről ugye; eddig csak conteo formájában hallani valamit? Mi lehet a nexus a 2dolog közt?
Az emberek egyik 2 nagy; félelme mostanában a 5(6)G technológia; illetve ugye- ami talán még aktuálisabb-maga a Covid oltások okozta ( egészségügyi) hátrányok; melyekről ugye; eddig csak conteo formájában hallani valamit? Engem azok a teóriák érdekelnének; mely szerint az 5(6)G féle conteo ;H kerül (het) kapcsolatba magával az oltásal? tehát:Valahogy az okostelefonok G-s kisugárzása al akarják az emberi agyat " irányítani; BEFOLYÁSOLNI"; annak viszont feltétele; hogy az ember beoltott legyen?
Értsd.: Az oltás; akár valamiféle biológiai elváltozást okozva az emberi agyban; vagy akár az oltás valami féle high-tech mikro chipet tartalmazza létrehoz az emberi agyban valamiféle "eszközt";mondjuk úgy egy hardvert; amit utána az okostelefonokon keresztül a G-s technológiával irányítanak;ez lenne hozzá az úgymond software? Tudom. Külön-kulon is min. paranoiasnak bélyegzik az embert; ha G-s vagy oltás conteokrol beszél. Így egymás mellett e 2 ;meg úgymond "szuper paranoiara utal.
Különösebb soha Nem voltam összeesküvés elmélet hívő. DE; a FÖLD egyik főproblémája a túlnépesedés ; és MOST mégis gyanúsnak érzem; H a kormányok hirtelen mindenki megakarnak "menteni". A másik meg a G-s technológiai szinte már erőszakos rá erőltetése a népre. Lsd.pl jövőre ez a "Mindenkinek okostelefont" program; stb. Korábban is voltak propaganda elemek ; az új; úgymond innovációs technikai fejlesztéseknknel; de ennyire erőszakosan soha. Gyanús. Külön- külön is.
Egyben meg ... Orwel- 1984?
De lehet annál is több
Vélemények?
Egyrészt megtanulhatnál írni, mert borzasztó az írásképed, rossz olvasni.
Másrészt te az a típus vagy, akin már úgysem lehet segíteni, amilyen hülyén születtél, ugyanolyan hülyén fogsz meghalni.
Harmadszor pedig, kérlek fáradj át a Facebookra, a Gödény-féle oltásellenes konteós hülyék csoportjába, köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!