Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a Covid vakcináka...

Mit gondolsz a Covid vakcinákat népszerűsítő kampányokról?

Figyelt kérdés

2021. nov. 20. 22:50
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
0%
oltás mikor működött de legalább most nem egyből ölnek:D
2021. nov. 21. 17:54
 22/34 anonim ***** válasza:
48%
Egy egészségügyi dolgozó a másik oldalról, szerintem összefoglalja sok ember gondolatát: https://www.youtube.com/watch?v=7hn0QrSmgfU&ab_channel=Anik%..
2021. nov. 21. 19:12
 23/34 anonim ***** válasza:
84%
Én azt nem értem, hogy miért mondják azt, hogy ha mindenki be lenne oltva, akkor az megállítaná a vírust? Hisz aki oltott, az ugyanúgy elkapja, és ugyanúgy fertőz. Akkor mitől állna meg?
2021. nov. 21. 20:35
 24/34 anonim ***** válasza:
20%
Mert aki be van oltva az nem kapja el ugyanúgy és nem fertőz ugyanúgy, nagyon egyszerű
2021. nov. 21. 21:14
 25/34 anonim ***** válasza:
62%
23@ Mert eleve egy hazugság minden részlete , aki 4et 5t megkap mert hisz a mesében az koppan mert semmi garancia nincs a munkahelye megtartására utazásra . Kirúgják mert becsődöl a cég mert nincs körforgás a megszoritások miatt vagy a mellékhatás miatt sokáig . Halalos járvány esetén akadozó eürendszerből csak úgy kirúgnak ápolókat orvosokat mert nem injekcióztak . Hihető .
2021. nov. 21. 21:31
 26/34 anonim ***** válasza:
40%
26-os kutató biológusként valószínűleg én tudom jobban, mint te, akinek egy csepp logikája sincs, ha lenne, akkor erre magadtól is rájöttek volna Na jó mozaikos biosz könyv olvasgatást, rád fér úgy látom
2021. nov. 21. 22:00
 27/34 anonim ***** válasza:
91%

24

Pont ez az, hogy az oltott ugyanúgy elkaphatja, fertőzhet max (ezt szokták mondani) enyhébb lefolyású. Ehhez képest munkatársam otthon feküdt covidosan 2 oltás után.

2021. nov. 22. 00:51
 28/34 anonim ***** válasza:
79%

Négy cikket dobott ki a Golologli arra a keresésre: a beoltottak nem fertőznek:

2021 március - "Egyre több tudományos bizonyíték mutatja, hogy a beoltottak nem – vagy lényegesen kevésbé – terjesztik a koronavírust, illetve azt, hogy náluk ritkábban alakul ki a megbetegedés mellett a tünetmentes fertőzés is - legalábbis nagy valószínűséggel, teszik hozzá a közlemények."

2021 július - "Egyre több bizonyíték támasztja alá, hogy a beoltottak közt is terjed, illetve őket is képes megfertőzni a delta-variáns. Az egyes országokból azonban eltérő információk érkeznek arra vonatkozóan, hogy a variáns milyen gyakran okoz súlyos megbetegedéseket."

2021 augusztus - "Izraeli számok bizonyítják: aggasztó mértékben csökken a vakcinák hatékonysága, egyre több beoltott fertőződik meg"

2021 augusztus - "Egy izraeli kutatás adatai szerint azok az emberek, akik egyszer már átestek a SARS-CoV-2 fertőzésen, sokkal kisebb valószínűséggel kapták el a delta-változatot, és sokkal kisebb valószínűséggel jelentkeztek tünetei, vagy kerültek kórházba súlyos Covid-19 vírussal, mint az oltott emberek."

2021. nov. 22. 02:08
 29/34 anonim ***** válasza:
72%
Én feleslegesnek és idegesítőnek tartom, hogy minden nap, szinte folyamatosan a képünkbe tolják a vakcinákat. Aki akarta, már eddig is beoltathatta magát, akik pedig nem akarnak oltatni, azokból csak még nagyobb ellenszenvet vált ki ez az akció. Nem tartom jó dolognak azt sem, hogy rengeteg pénzt költenek az ilyen reklámokra.
2021. nov. 22. 05:08
 30/34 anonim ***** válasza:
33%
Én a tv-ben hallottam egy virológustól, hogy ugyanúgy fertőz és ugyanúgy elkapja az oltott is, csak elvileg enyhébb a lefolyása. Nem én találtam ki, szakértő mondta.
2021. nov. 22. 06:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!