Mit gondolsz a Covid vakcinákat népszerűsítő kampányokról?
Szerintem alapból elszaladt egész vlágszinten a ló a Coviddal.
Simán úgy kellene reklámozni, mint akármelyik betegséget. Szerintem ha sima reklámot csináltak volna, hogy tessék itt eg oltás, felvehető ingyen kérhető, akkor is ugyanúgy beadatta volna aki be akarja.
Ráadásul ott van elrontva, hogy alapvetően az egész Covidot politikai céllal használják nálunk és ezért nyilván minden hitelét elveszíti.
Főleg amikor úgy reklámozzák, hogy "Az oltás működik, Magyarország működik". NAgyjából a Soros-migráncs politikával azonos szintű agymosás.
Lásd az "oltás működik" szöveget.
Még sehol nem volt oltás, már úgy volt reklámozva, hogy majd ha jön az oltás, akkor csoda történik és minden újra f..sza lesz.
Aztán nyomták hogy az oltás működik, adasd be, ne legyen 3-4. hullám, stb. Aztán most ott tartunk hogy sehol, még mindig agyba főve "oltakozzunk".
A magyarra vagy a világszintűre gondolsz?
Itthon tényleg politikát csinálnak a COVID-ból, ráadásul látszik, hogy a kormány mindig úgy lavírozik, hogy a lehető legkevesebb csorba essen a népszerűségén, az emberek egészsége mindig sokadlagos szempont nekik.
Egyébként a COVID egyértelműen sokkal veszélyesebb, mint az influenza.
2-3% halálozás, jó, mondhatjuk, hogy nem minden eset felderített, szemben az influenzák 0,1% vagy mennyi halálozásával, ahol egyébként pláne nem minden eset felderített, emlékezzünk vissza például a lázasan dolgozó munkatársakra.
A COVID telerakja a kórházakat, sok és nagy arányban fordul elő szövődménye.
Ezek a vakcinák hivatalosan kísérleti fázisban vannak tudtommal (bár ma már véleményem szerint simán kifejlesztenek egy biztonságos vakcinát ennyi idő alatt, egyik technológia se új (mRNS se teljesen!!), vannak modellezések stb). Plusz kicsit túl van tolva a liberalizmus a Föld tekintélyes részén: nekem mindent szabad, nekem meg ne mondják, mit csináljak...
Őszinte leszek, innentől kezdve én se tudom, hogy miniszterelnökként hogyan motiváljam az embereket, hogy beadassák.
Ha minden oltható megkapná, akkor állna meg a járvány, de nagy %-ú átoltottság is segít - lásd sokkal fertőzőbb a delta, nálunk most kezdődnek csak az intézkedések és így is "csak" ott tartunk, ahol tavaly, oltás nélkül, DE sokkal kevésbé fertőző variánssal és intézkedésekkel!
Fogalmam sincs, hogyan motiválnám miniszterelnökként, szívem szerint kötelezővé tenném, csak mindenhol elfogadott, jól dokumentált oltóanyagot engednék az országomba és a háziorvos + kezelőorvosok mondják meg, hogy ki melyiket kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!