Miért beszél állandóan magában, szinte hallhatóan, persze. Ő nem hallja és mindenki mással van a gond?
Először is: muszáJ.
Nem kötelező menned hozzá. Legyél vele őszinte, ez a felnőttség egyik jele. Megmondod, hogy amíg ilyen, nem mész el hozzá. Nem kell ezt elviselned.
Nem tudom az öregasszonyok mitől lesznek ilyenek? Az én nagyanyám is ilyen lesz, már most látom! Egyre rosszindulatúbb, nehezebb természetesz, ahogy öregszik, semmi szeretet nincs benne. Sokszor gondolkodom, hová tűnt belőle a szeretet? Így kinek van kedve foglalkozni vele? Különösebb dolog nem történt vele, hogy ilyen lett.
De mellettem is lakott egy ilyen. Leggonoszabb szipirtyó volt, akit ismertem. Annyi utálat, méreg, harag volt benne, hogy remegett a szája, forogtak a szemei. Rémes volt, mint maga az ördög.
Öreganyádban is ezek a dolgok munkálkodnak, megmérgezik a lelkét, és megbolondítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!