Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért beszél állandóan magában...

Miért beszél állandóan magában, szinte hallhatóan, persze. Ő nem hallja és mindenki mással van a gond?

Figyelt kérdés
Át mentem oreganyam hoz (egy igazi roszindulatu öregasszony nem szerettem sose) na lényeg a lényeg muszaly volt át ugranom... Mit ad isten először azt hittem nekem szól... Semmi... Jolvan csináltam tovább a dolgom... Ismét... Esküszöm tisztán lehet hallani, hogy mindenkit csak szid, trágár egy szája van, de ha szólsz neki el kezd le b... ni. Van már agyilag valami baja? 81 éves.
2021. nov. 20. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Demens
2021. nov. 20. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Először is: muszáJ.

Nem kötelező menned hozzá. Legyél vele őszinte, ez a felnőttség egyik jele. Megmondod, hogy amíg ilyen, nem mész el hozzá. Nem kell ezt elviselned.

2021. nov. 20. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom az öregasszonyok mitől lesznek ilyenek? Az én nagyanyám is ilyen lesz, már most látom! Egyre rosszindulatúbb, nehezebb természetesz, ahogy öregszik, semmi szeretet nincs benne. Sokszor gondolkodom, hová tűnt belőle a szeretet? Így kinek van kedve foglalkozni vele? Különösebb dolog nem történt vele, hogy ilyen lett.

De mellettem is lakott egy ilyen. Leggonoszabb szipirtyó volt, akit ismertem. Annyi utálat, méreg, harag volt benne, hogy remegett a szája, forogtak a szemei. Rémes volt, mint maga az ördög.

Öreganyádban is ezek a dolgok munkálkodnak, megmérgezik a lelkét, és megbolondítják.

2021. nov. 20. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Bírom, amikor egy rosszindulatú szipirtyót le-demenseznek. Mintha az mentség lenne mindenre. Demencia nélkül is van szipirtyóság, rosszindulat öregkorban.
2021. nov. 20. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy baratom is beszel magaban (35 eves ) es letagadja. Az utcan is stb. Pedig mondhatna nekem is.
2021. nov. 20. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!