Milyenek az orvostanhallgató pasik?
Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 11:13
11/20 anonim válasza:
Magamra vettem? Lehet. Nehéz úgy lelkileg rendben lenni, hogy az ember a belét kihajtja azért, hogy majd egyszer jó orvos legyen, a drága évfolyamtársnői meg lépten nyomon éreztetik vele, hogy sz.rt sem ér, mert koliban lakik, mert nem BMW-vel jár és mert még nem sztársebész, és kigyúrva sincs... Komolyan én azt a lelki és szellemi nihilt amit a kedves kolléganők képviseltek egyetem alatt sehol máshol nem tapasztaltam.
12/20 A kérdező kommentje:
11# ez esetben nagyon sajnálom. És átérzem, mert én is ilyen emberekkel voltam körülvéve, igaz még anno gyerekkoromba. De tényleg szörnyű és az emberek néha lehetnek ilyen kegyetlenek. Amit máig nem tudok hogy miért van.
2021. nov. 20. 13:09
13/20 anonim válasza:
Az egyik "kedvenc" egyetemi élményem az volt amikor el akartam hívni randira az egyik évfolyamtársnőm akivel addig azt hittem jóban voltunk és kiröhögött és közölte, hogy nézzek már magamra. Valóban magamra néztem. Az volt a bűnöm hogy az ő 170 cm magasságához képest csak 172 cm voltam... és vêkonyabb alkat vagyok. Na ez szépen demonstrálja, hogy milyen egy orvostanhallgató nő...
14/20 A kérdező kommentje:
13# Azért szerintem nem kell általánosítani, mert nem minden (orvostanhallgató) nő egyforma. Én például nem vagyok ilyen , nem is lenne szívem valakit így megalázni.
2021. nov. 20. 13:33
15/20 anonim válasza:
Még nem vagy. Én inkább így fogalmaznék. Hatodév végére már borzalmasak lettek. Aztán akkor adnak lejjebb az arcból amikor megölnek egy-két beteget. Jó volt egy kettő kivétel, de a többség a hat év alatt teljesen elszállt magától.
16/20 anonim válasza:
Ezek után erősen kétlem hogy a lányoknak az volt a bajuk veled hogy "csak" 172 cm vagy, vagy hogy koliban laktál. Azért remélem azóta már beszereztél legalább egy BMW-t, hogyha szerinted a nőknek erre van a legnagyobb igényük egy párkapcsolatban! Aztán majd ha megtaláltad ezt a leányzót, akitől megkapod a hőn áhított elismerést azért mert te ORVOS vagy, pár év múlva ne csodálkozz hogy nem ő álmaid nője, ugyanis elég szar értékrend alapján választott párt.
17/20 anonim válasza:
Nos egyetemen erre volt igény. Én legalábbis ezt láttam. Autó, izmok, státusz, pénz.
Egyébként régi Swiftem van.
18/20 anonim válasza:
Érdekes, itt Debrecenben pont, hogy azok a “menők”, akik koliban laknak, mivel leginkább az a szociális élet színtere, kb mindenki ott ismeri meg egymást.
Egyébként lényegesebben több làny van orvosin, ahogy az összes eü-s szakon, mi nálunk a csoportunkban van vagy 5 fiú. De egyébként mindegyikőjük egy külön személyiség, az a közös bennük, hogy tanulnak. Nem tudok általánosítani.
Meg nem tapasztaltam azt, hogy a lányok über-sznobok lennének társkeresés terén, nekem jelenleg egy könyvelő fiú tetszik :))
Meg én azt se tapasztaltam, hogy észlelhető isten komplexusa lenne bárkinek, mivel nehéz az egyetem, mindenkit leköt a szenvedés lol.
19/20 anonim válasza:
18-as lenne kedved társalogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!