Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyenek az orvostanhallgató...

Milyenek az orvostanhallgató pasik?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 11:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem nők.
2021. nov. 20. 11:26
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ráhajtasz egyre, vagy többre. Általában értelmes lányokat szeretik, szóval ezzel a kérdéssel már kétséges a dolog.
2021. nov. 20. 11:33
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. Én már orvos vagyok, de hallgató koromban nem kellettem a kutyának sem.

De változó, mivel alapvetően az orvostársadalom nagyon nem homogén. Ahogy van családszerető háziorvos, korrupt háziorvos, becsületes betegekért élő sebész, nárcisztikus istenkomplexusos sebész úgy a hallgatókra is igaz ez.

Aki jó orvos akar lenni, annak viszonylag kevés ideje van magára, de kérdés alapján téged szerintem inkább azok a medikusok érdekelnek akik 12 év alatt végzik el az egyetemet utána meg gányolnak valamit a betegeiken. Nos ők azok akik buliról bulira járnak napközben meg a konditeremben nyomják, a közösségi médiában pedig élére vasalt fehér köpenyben feszítenek.

2021. nov. 20. 11:33
 4/20 A kérdező kommentje:
3# Nem azért tettem fel ezt a kérdést, hogy vannak-e ilyen orvosok akiket te leírtál.Én ugyan még nem vagyok orvos, de lelkiismeretes, becsületes és jó orvos szeretnék lenni, akit szeretnek majd a betegei. A kérdést pusztán azért tettem fel, mert kíváncsi vagyok hogy úgy általánosságban milyenek.
2021. nov. 20. 11:49
 5/20 anonim ***** válasza:
4%
Ha csaj vagy akkor nem lesznek elég jók neked... Majd szépen rámozdulsz az első szembejövő adjunktusra, vagy sebész főorvosra stb. A médiák ugyanis viszont ilyenek...
2021. nov. 20. 12:01
 6/20 anonim ***** válasza:
83%

Hát ... :D egyáltalán nem ideális pasik, ha erre gondolsz :D abszolút nem attól függ, hogy ki normális és ki nem, hogy mit tanul vagy mi a foglalkozása, javaslom hogy ne ez alapjan válassz párt magadnak a jövőben, mert csalódni fogsz.

Én azt tapasztaltam az egyetemen(orvosi) hogy nagyon sok srác borzasztó öntelt, beképzelt, vagy pedig épp a szöges ellentéte, kisebbségi komplexusos. Kevés fiúról tudnám elmondani hogy lelkileg rendben volt.

És fura mód amúgy orvosin meglepően sok a meleg fiú. Amivel nincs semmi problémám, nehogy félreértsetek. Kb ők voltak a lekedvesebb fiúk az egyetemen.

A férjemnek semmi köze az orvositudományhoz, sőt semmilyen tudományhoz, de mégis egy orvos vagy orvostanhallgató sem érhetett volna soha a nyomába, amilyen jó ember és intelligens. :) szóval erről ennyit...

2021. nov. 20. 12:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát férfiként én meg pont fordítva tapasztaltam kedves utolsó. Hatalmas nulla önmaguktól teljesen elszállt egokirálynők mindenütt...
2021. nov. 20. 12:29
 8/20 anonim ***** válasza:
55%
Egyébként az egyik legjobb dolog abban, hogy vállalkozó orvos vagyok az, hogy nem kell a sok hülye, öntelt, nárcisztikus hercegnővel együtt dolgozni, és napi szinten és átêlni a rendszeres hisztijeiket.
2021. nov. 20. 12:37
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, lányoknál sem feltétlenül van ez másképp orvosin :D de a kérdező a fiúkra volt kíváncsi. Nem kell ezt személyes sértésnek venni :)
2021. nov. 20. 12:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Maskulonben köszönöm a lepontozast azért mert leírtam a tapasztalataimat (azt hiszem erre irányult pedig a kérdés) Biztosan nem 10/10 orvosis srácra volt igaz amiket leírtam, de tudod akinek nem inge az nem veszi magára... és hát te eléggé bepöccentél.
2021. nov. 20. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!