Milyenek az orvostanhallgató pasik?
Hát nem tudom. Én már orvos vagyok, de hallgató koromban nem kellettem a kutyának sem.
De változó, mivel alapvetően az orvostársadalom nagyon nem homogén. Ahogy van családszerető háziorvos, korrupt háziorvos, becsületes betegekért élő sebész, nárcisztikus istenkomplexusos sebész úgy a hallgatókra is igaz ez.
Aki jó orvos akar lenni, annak viszonylag kevés ideje van magára, de kérdés alapján téged szerintem inkább azok a medikusok érdekelnek akik 12 év alatt végzik el az egyetemet utána meg gányolnak valamit a betegeiken. Nos ők azok akik buliról bulira járnak napközben meg a konditeremben nyomják, a közösségi médiában pedig élére vasalt fehér köpenyben feszítenek.
Hát ... :D egyáltalán nem ideális pasik, ha erre gondolsz :D abszolút nem attól függ, hogy ki normális és ki nem, hogy mit tanul vagy mi a foglalkozása, javaslom hogy ne ez alapjan válassz párt magadnak a jövőben, mert csalódni fogsz.
Én azt tapasztaltam az egyetemen(orvosi) hogy nagyon sok srác borzasztó öntelt, beképzelt, vagy pedig épp a szöges ellentéte, kisebbségi komplexusos. Kevés fiúról tudnám elmondani hogy lelkileg rendben volt.
És fura mód amúgy orvosin meglepően sok a meleg fiú. Amivel nincs semmi problémám, nehogy félreértsetek. Kb ők voltak a lekedvesebb fiúk az egyetemen.
A férjemnek semmi köze az orvositudományhoz, sőt semmilyen tudományhoz, de mégis egy orvos vagy orvostanhallgató sem érhetett volna soha a nyomába, amilyen jó ember és intelligens. :) szóval erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!