Miért is kellene megindokolni vagy nyomós okot találni arra, hogy az ember nem akar gyereket?
A kérdés adott. Miért kifogás bármilyen érv azzal kapcsolatban, ha valaki nem akar gyereket csinálni, hogy ha alapvetően opcionális az egész döntés? Vagy ha én azt mondom, hogy nem veszek autót, mert nincs szükségem rá és nem akarok elbaszni rá egy halom pénzt, akkor az is kifogás? Mire?
Szerintem kifogás ahhoz kell, ami alól az ember kibúvót akar keresni. Kibúvót meg a kötelező dolgok alól keresünk. Ez pedig nem az.
"Persze, csak a család, hogy mikor lesz már unoka, meg ki fog gondozni ha öreg leszel, stbstb, aztán sorra jönnek a sértődések."
Másik hasonló kérdés alá is odaírtam, most is ideírom: Ki nem sz.rja le hogy más megsértődik?
Küldd el őket a fenébe.
Egyszerű válasz: "Azért nem akarok, mert attól rettegek, hogy olyan kretén gondolkodású lesz, mint te".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!